LEGO komt met gigantische Titanic set

0 Shares

LEGO-fans opgelet, want de Deense speelgoedfabrikant heeft een prachtige nieuwe bouwset onthuld. Binnenkort kan je namelijk de Titanic nabouwen met LEGO steentjes. De nieuwe LEGO Titanic is een waarheidsgetrouwe reconstructie van het bekende schip en bestaat uit meer dan 9 duizend steentjes en is maar liefst 135 centimeter lang. De LEGO Titanic is daarmee de grootste LEGO set die ooit is gemaakt!

Een LEGO set van meer dan 9 duizend steentjes moet er wel indrukwekkend uitzien en dat kan je zelf beoordelen door de onderstaande video te kijken. Ga jij de LEGO set van de Titanic straks ook in huis halen?

Bekijk ook:
Video: Taart van LEGO

LEGO Titanic

De LEGO set van de Titanic bestaat – om precies te zijn – uit 9090 steentjes. Dat is behoorlijk wat, maar daarmee kan je dan wel een schip van formaat bouwen. De LEGO Titanic is na het bouwen namelijk 135 centimeter lang, 16 centimeter breed en 44 centimeter hoog. Met deze afmetingen is dit de grootste LEGO set die er ooit is gemaakt.

De LEGO Titanic is opgedeeld in drie secties, zodat je ook het interieur van binnen kan bekijken. Binnen zie je onder meer de grote trap, een rokersruimte, het ketelhuis en nog veel meer. Bovenop het schip kan je onder meer de brug, het promenadedek, de reddingsboten en de schoorstenen zien. Het is tevens een werkend model, want je kan zelfs het anker lichten en de gespannen lijn tussen de masten verstellen.

Je moet nog wel even geduld hebben voordat je de LEGO Titanic in huis hebt. De nieuwe set is namelijk pas vanaf 1 november beschikbaar. De Titanic is daarnaast niet bepaald goedkoop te noemen, want de set kost maar liefst 629,99 euro. Prijzig, maar dan heb je wel iets indrukwekkends in huis!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

556
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.