in ,

Speculatie: 10 mogelijke James Bond kandidaten

Wie wordt de nieuwe 007?

No Time to Die wordt de vijfde en laatste film met Daniel Craig als James Bond. Eerder was hij te zien in Casino Royale, Quantum of Solace, Skyfall en Spectre. Na No Time to Die wordt het ook tijd voor Craig om zijn Walther PPK aan de wilgen te hangen. En dan is het tijd om een nieuwe James Bond te kiezen. Wie dat gaat worden weten we nog lang niet, maar er wordt al volop over gespeculeerd. Dit zijn tien kandidaten die Craig mogelijk kunnen opvolgen, als de nieuwe 007. 

James Norton

Het grote publiek in Nederland zal deze Engelse acteur misschien niet eens kennen, toch denken veel mensen dat James Norton wel eens de nieuwe James Bond kan zijn. Norton is in Engeland vooral bekend om zijn rollen in series zoals McMafia en Happy Valley. Daarnaast was hij ook in de bekroonde film Little Women te zien. Nu nog redelijk onbekend, maar als Norton de nieuwe Bond wordt zal dat snel veranderen.

Richard Madden

Een acteur die wel bekend is bij het grote publiek is Richard Madden. De Game of Thrones ster speelde drie seizoenen lang de rol van Robb Stark in de populaire fantasieserie van George R.R. Martin. Daarna kreeg hij de hoofdrol in de actiefilm Bastille Day en in de serie The Bodyguard, waarvoor hij ook een Golden Globe won. Hij liet daarin zien dat hij prima instaat is om een actieheld te spelen, dus wie weet is hij straks de nieuwe 007.

Cillian Murphy

Een andere acteur die veel ervaring heeft met enorme producties is Cillian Murpy. Deze Ierse acteur speelt de hoofdrol in de populaire serie Peaky Blinders en was daarnaast te zien in kaskrakers zoals Inception, The Dark Knight en The Dark Knight Rises. Gaat James Bond zijn volgende kaskraker zijn?

View this post on Instagram

cillian murphy always cool

A post shared by Cillian Murphy (@cillianmurphyoffical) on

Tom Holland

Tom Holland werd wereldberoemd met zijn vertolking van Spider-man, gaat hij nog beroemder worden als de nieuwe James Bond? Waarschijnlijk komt die rol net te vroeg voor de – relatief jonge – acteur, maar Holland is met zijn talent en charmes een grote kanshebber voor de rol in de toekomst.

View this post on Instagram

Way back when

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013) on

Idris Elba

Een andere kanshebber voor de felbegeerde rol is Idris Elba. Elba speelde eerder in grote producties zoals Thor: Ragnarok, Avengers: Infinity War en Star Trek Beyond. Daarnaast heeft hij ook zijn eigen serie Luthur, waarin hij een agent speelt. Elba heeft dus genoeg ervaring om de nieuwe Bond te zijn. Mocht hij de rol krijgen zal hij tevens geschiedenis schrijven als eerste 007 met een donkere huidskleur.

Sam Heughan

Sam Heughan is een andere grote kanshebber voor de rol van 007. De acteur, die vooral bekend is om zijn werk in Outlander, wordt door veel wedkantoren gezien als een kansrijke opvolger van Daniel Craig.

Aidan Turner

De Ierse acteur Aidan Turner is een andere mogelijke kandidaat om Daniel Craig op te volgen als James Bond. Turner is momenteel vooral bekend voor zijn rol in The Hobbit-trilogie, daarin speelt hij Kili.

 

Tom Hiddleston

De Britse acteur Tom Hiddleston is een andere naam die wordt genoemd als nieuwe 007. Hiddleston is nu vooral bekend als Loki uit het Marvel-universum. Die rol speelde hij in meerdere films, zoals Thor, Thor: Ragnarok en The Avengers en hij krijgt binnenkort zelfs een eigen serie voor zijn karakter. Misschien verruilt hij in de toekomst zijn scepter voor een handgeweer.

 

Tom Hardy

Een acteur die zeker weet hoe het is om in een grote filmproductie te spelen is Tom Hardy. De Brit die hoofdrollen speelden in films zoals Mad Max: Fury Road en Venom en daarnaast ook te zien was in de kaskrakers als Inception en The Dark Knight Rises, zou zomaar eens de nieuwe Bond kunnen zijn. Met zoveel Toms in de running is de kans in ieder geval aanwezig dat dit de nieuwe voornaam van 007 gaat zijn.

 

Henry Cavill

Hij probeerde al eens eerder James Bond te worden maar moest toen zijn meerdere erkennen in Daniel Craig. Het gerucht is dat Henry Cavill niet gespierd genoeg was voor de rol. Dat is dit keer geen probleem, zoals The Witcher fans wel zullen weten. Voor (onder meer) die rol ging Cavill non-stop naar de gym om een echte spierbundel te worden, en met resultaat. Misschien dat Cavill dit keer wel erin slaagt de nieuwe Bond te worden. Dat zou extra glans geven aan zijn nu al indrukwekkende carrière.

View this post on Instagram

Having a little flashback to my days in Budapest on The Witcher and found this photo. I like it because it shows that it doesn't take huge weights everyday to achieve results. I was doing everything I could in a busy busy schedule to try and get something in, whenever I could. During this period I learned that it's not the weight that matters, it's the workout. So if you're shy about going to the gym because there is always someone next to you using mahoosive weights, don't be. You do your weights, just make every workout count. You might end up looking better than the fella or lady next to you that's using those heavy weights. I also wanted to give a massive shout-out to Adam at Flex Gym. Adam went out of his way to help make sure I could get some training in, no matter the time of day or night, he'd open the gym so I could throw some weights (big or little!) around. Thank you my friend. I hope to see you soon! @FlexGymBudapest #YouDoYou #GymStuff

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill) on

 

Bekijk ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.