Skyfall kijken? Met deze gadgets ben je zelf James Bond 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Skyfall kijken? Met deze gadgets ben je zelf James Bond

Skyfall de nieuwe James Bond film kunnen we natuurlijk niet missen. Wij rende naar de bioscoop om de film zo snel mogelijk te zien. Na afloop (maak je geen zorgen: geen spoilers hier!) voelde we helemaal Bond, James Bond! Toen dachten we bij Trending misschien moeten we eens echt als een spion aan de slag!

Maar helaas we konden geen schurk vinden om te bespieden (althans dat denken de schurken). We konden natuurlijk niet zonder onze spy gadgets op pad en daarom hier een lijstje met 10 gadgets zodat ook jij door het leven kan als een ware 007.

RX10 Handheld mobile phone jammer

Versterking bellen? Met deze gadget ben je de schurken voor. Niemand kan meer bellen en dat in een straal van 30 meter om je heen. Super handig ook op plekken waar je even geen James Bond speelt. Onze tip, neem hem mee naar de bios dan weet je zeker dat er in jouw zaal geen telefoons afgaan terwijl je Skyfall aan het kijken bent natuurlijk!

Tiny SpyPen

Bewijs verzamelen doe je natuurlijk met een schiet… oh nee wacht even met een…. SpyPen! Deze pen heeft een 2.8mm wide-angle camera en een mini microfoon. Neem alles undercover op met deze pen, je data is gemakkelijk over te zetten, de pen werkt namelijk met een microSD kaart. Zeg nou eerlijk, iemand die een sudoku aan het maken is, daarvan denk je toch nooit dat het een spion zou zijn die je stiekem aan het filmen is?!

Bekijk ook:
Vaarwel vieze kattenbak: Ontdek de Zedar K900, de ultieme oplossing voor een schone kattenbak

6120A 3G Convert Air Refreshener Camera Unit

De spionage pen is natuurlijk handig voor onderweg, een spion heeft ook wel eens permanente ogen in de muur nodig. Deze luchtverfrisser camera unit is daar ideaal voor. Via 2 en 3G netwerken kun je de beelden gemakkelijk bekijken op je telefoon. Ook handig, er zit een sensor in dus zodra de schurk in de buurt is kun je de ‘luchtverfrisser' automatisch laten videobellen. Over luchtverfrissers gesproken er hangt er hier al weer een halve week een op kantoor maar het ruikt nog steeds naar het zweet van Theo……..

LM Technologies PS2 KeySafe Pro

Je kan natuurlijk een ‘luchtverfrisser' ophangen of een ‘sudoku' gaan maken in de buurt van de computer waar de vijand zijn data op verborgen heeft…. Dit natuurlijk om zijn wachtwoord te filmen! Je kunt ook deze gadget gebruiken, de keylogger houd precies bij welke toetsen er worden ingedrukt op een computer, zo is het achterhalen van een wachtwoord een koud kunstje.

Byte Mini Global GPS Tracker

Iemand achtervolgen in je Aston Martin, qua snelheid zit je goed maar je valt nogal op in zo een peperdure Bondmobile. Gelukkig is er de GPS Tracker, precies die volgt de vijand gewoon via GPS!

Schat, was jij gister niet naar je ouders op bezoek?

– Ja!

Nou……de GPS laat anders zien dat je weer naar dat café was!!!

Planon Docupen RC800 Executive Kit Pen Scanner

Documenten scannen, zonder computer dat kan met deze pen. Het is een vrij dure gadget, deze is dan ook alleen voor tja, mensen die echt als James Bond aan het werk zijn. AIVD types, je kent ze wel: Lange grijze jas, hoed, zwarte zonnebril midden in de winter en altijd aan het lezen in zo een ouderwetse krant (van papier, die ken je toch nog wel!)

Bekijk ook:
Top 5 baardtrimmers voor de perfecte look

Bresser NV 5X50 Digital Night Vision Monocular

In het holst van de nacht sluip je op de schurk af. Je stoot je kop schreeuwt het uit van de pijn en de schurk vliegt er als een haas vandoor. Mega hinderlijk natuurlijk die duisternis in het holst van de nacht. De Bresser NV 5×50 Digital Night Vision Monocular zal er voor zorgen dat je nooit in zo een situatie terecht komt, het is namelijk een nachtkijker! Het is even wennen aan het groene beeld maar je hebt geen licht meer nodig om je spionage werk te doen.

Motokata Bionic Ear Hearing Amplifier

Afluisteren, daar gebruik je deze gadget voor. 50 dB extra amplified geluid zorgt ervoor dat je zelfs het zachtste fluister haarscherp verstaat. Je oren zijn als die van een hond of was het nou Bond?

AJ-34 Audio Jammer

Met zo veel spionnen om ons heen ben je nergens veilig. Je ziet in deze lijst al enkele manieren waarop de vijand misschien jouw wel aan het bespieden is. Bescherming tegen andere spionnen is iets wat ook James Bond hoog in het vaandel heeft staan. De AJ-34 Audio Jammer zorgt ervoor dat al die andere spionnen jouw gesprekken in ieder geval niet kunnen afluisteren door het genereren van white-noise. Pak aan!

Defender PRO-10G – Multi-Functional Bug Sweeping System

Ben je nog steeds overtuigt dat je niet veilig bent met enkel een Audio Jammer? Met het Defender Pro-10G Multi Functional Bug Sweeping System scan je gemakkelijk op GPS Trackers, Telefoon taps, wifi camera's en nog veel meer. Met dit apparaat weet je zeker dat je veilig zit.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Jeroen VanderPloeg

Jeroen schrijft sinds 2017 voor zowel nationale als internationale bedrijven. Bij Trending richt hij zich op de laatste trends. De trends waar hij over schrijft richten zich: mode, games, nieuws, gadgets en natuurlijk ook al het andere wat trending is. Jeroen zit overal bovenop om jou ‘up-to-date’ te houden. Ook tijdens zijn reizen is hij altijd opzoek naar de laatste trends.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.