Kijken: videoclip James Bond-liedje van Billy Eilish 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Kijken: videoclip James Bond-liedje van Billy Eilish

Luister hier de titelsong van de volgende James Bond film! Wat vind jij ervan? Laat het ons weten in de comments!

Een James Bond film kan natuurlijk niet zonder een goede titelsong. En de titelsong van No Time To Die is geschreven door niemand minder dan Billy Eilish. Eilish – die in korte tijd is uitgegroeid tot een van de grootste namen van de zangindustrie – schreef het nummer samen met haar broer Finneas voor de film. Het liedje wordt goed onthaald op YouTube. No Time To Die heeft ondertussen al meer dan 10 miljoen views en 1 miljoen likes.

No Time To Die

In No Time To Die heeft de geheimagent James Bond MI6 verlaten en is hij met pensioen. Helaas voor Bond kan hij niet lang genieten van zijn welverdiende nieuwe leventje, want binnen no time (pun intended) wordt hij weer door het spionnenwereldje opgeslokt. Nog één laatste keer moet Daniel Craig's Bond in actie komen om de wereld te redden.

De laatste keer Bond voor Daniel Craig

In No Time To Die speelt Daniel Craig voor de vijfde keer de Britse spion 007. Craig was ook te zien in de films; Casino Royale, Quantum of Solace, Skyfall en Spectre. Eerder leek het erop dat Spectre zijn laatste film zou worden. Naar verluidt was Craig namelijk niet zo enthousiast over het idee om nog vaker Bond te spelen. De studio wist hem toch over te halen voor een vijfde en laatste film (ongetwijfeld met een hele hoop geld). En daarom kunnen we in No Time To Die nog een keer van de acteur genieten.

Bekijk ook:
Zien: Dit is het mooiste vliegveld ter wereld

Naast Daniel Craig zijn er nog meer terugkerende rollen in de film. Ralph Fiennes is weer te zien als de directeur M. Ben Whishaw speelt wederom de rol van de geniale kwartiermeester Q. Jeffrey Wright keer terug als CIA-collega Felix Wright die Bond in de film om een gunst vraagt. En ook kunnen we weer genieten van de slechterik Christoph Waltz. Léa Seydoux, de liefdesinterest van Bond in de vorige film, keert ook weer terug als Madeleine Swann.

Daarnaast zijn er uiteraard ook nieuwelingen in de film. Oscar-winnaar Rami Malek speelt dit keer de grote antagonist. En Ana de Armas is een van de nieuwe Bond-dames. Lashana Lynch speelt in No Time To Die de nieuwe 007; zij is dus de “opvolger” van James Bond.

Wanneer komt de nieuwe James Bond in de bioscopen?

Eerder schreven we al over de releasedatum van de nieuwe James Bond film. Die zou namelijk in november van dit jaar verschijnen. Helaas hebben we slecht nieuws, want door het coronavirus is nu wederom besloten om de film te verzetten. En daarom moeten we nu nog heel wat langer wachten totdat we weer van 007 kunnen genieten. De film komt nu volgend jaar in april uit. Nog meer redenen waarom we niet kunnen wachten totdat 2020 voorbij is.

Bekijk ook:
Het gezicht van Trending.nl worden? Dit is je kans!

Meer over James Bond?

Wil je meer lezen over James Bond? Dan zijn deze artikelen wellicht iets voor jou!

Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.