Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 42

0 Shares

In deze top 10 Netflix zetten we de populairste films en series in Nederland van deze week voor je op een rij! Wat kijk jij nu op Netflix?

Top 10 Netflix films en series

Aan het begin van week 42 zijn dit de top 10 Netflix films en series in Nederland:

Spoiler alert: deze Netflix top 10 kan kleine spoilers bevatten!

10. La Venganza de las Juanas

La Veganza de las Juanas staat op de tiende plek in de top 10 Netflix films en series van week 42. In dezeMexicaanse serie volgen we vijf vrouwen die allemaal Juana heten. Dat is niet het enige wat ze in gemeen hebben, want de dames hebben ook allemaal dezelfde moedervlek. Dat is natuurlijk wel heel toevallig en daarom besluiten de Juana’s onderzoek te doen naar hun verleden en afkomst.

Bekijk hieronder de trailer van La Veganza de las Juanas:

9. Paw Patrol

Paw Patrol staat op de negende plek in de top 10 Netflix films en series van dit moment. In deze animatieserie voor kinderen gaan zes dappere puppy’s samen met hun jonge baasje op pad om reddingsacties uit te voeren.

Bekijk hieronder de trailer van Paw Patrol:

8. Sex Education

De achtste plek in de Netflix top 10 van deze week staat Sex Education. In deze Britse serie volgen we het leven van studenten en hun familie. Deze studenten zijn gek op seks, alleen weten ze soms nog niet helemaal hoe alles moet. Om ze te helpen besluiten Otis en Maeve om een sekstherapiepraktijkje te beginnen. Otis speelt hierbij voor therapeut, al is dat wel opvallend omdat zijn eigen seks cv nou ook niet bepaald denderend te noemen is.

Bekijk hieronder de trailer van Sex Education:

Bekijk ook:
Netflix-concurrent HBO Max komt binnenkort naar Nederland

7. Kastanjemanden

Kastanjemanden staat op de achtste plek in de top 10 Netflix films en series van week 42. Deze Deense serie – die al weken populair is in Nederland – draait om de jacht op een seriemoordenaar. De moordenaar maakt al snel meerdere slachtoffers en de agenten hebben op het begin geen idee hoe ze hem moeten tegenhouden. Wel geeft de moordenaar een paar creepy hints; zo laat hij bij elke moord een kastanje poppetje achter.

Bekijk hieronder de trailer van Kastanjemanden:

6. Birds of Prey

Op de zesde plek in de top 10 Netflix films en series van dit moment staat Birds of Prey. Deze film draait helemaal om het DC Comics personage Harley Quinn, gespeeld door niemand minder dan Margot Robbie. In Birds of Prey zien we hoe Harley Quinn haar liefde The Joker heeft verlaten. Dat is al behoorlijk pittig voor haar, maar dan blijkt ze na de break ook nog eens in levensgevaar te verkeren…

Bekijk hieronder de trailer van Birds of Prey:

5. Maid

Maid staat aan het begin van week 42 op de vijfde plek in de top 10 Netflix films en series. In Maid zien we hoe een jonge moeder is gevlucht van een gewelddadige partner. Ze gaat aan de slag als schoonmaakster – vandaar de titel – om zo een betere toekomst voor haar kind te regelen.

Bekijk hieronder de trailer van Maid:

4. Misfit – de serie

Op de vierde plek in deze Netflix top 10 staat Misfit – de serie. Na een paar Misfit films is het nu dus tijd voor een eigen serie. Hierin zien we weer Julia en haar vrienden die bezig zijn met een schoolmusical. Helaas wordt de musical verboden door een streng nieuw schoolhoofd, maar dat laat Julia niet zo maar gebeuren.

Bekijk hieronder de trailer van Misfit – de serie:

Bekijk ook:
Quiz: Wat weet je van de Netflix-serie Squid Game?

3. De Slag om de Schelde

De Slag om de Schelde staat op de derde plek in de top 10 Netflix films en series van week 42. Deze film gaat – verrassend genoeg – over de Slag om de Schelde die plaatsvond tijdens de Tweede Wereldoorlog. In de film worden een zweefpiloot, een nazisoldaat en verzetsstrijder gevolgd. De Slag om de Schelde is overigens niet alleen in Nederland populair. De Nederlandse oorlogsfilm was namelijk een van de meest bekeken films van het afgelopen weekend. Daar mogen we trots op zijn!

Bekijk hieronder de trailer van De Slag om de Schelde:

2. You

Op de tweede plek in de top 10 Netflix films en series van dit moment staat You. Sinds kort staat het derde seizoen van de serie online en die wordt nu volop in Nederland gestreamd. In You volgen we het leven van Joe. Hij lijkt op het eerste oog een charmante jongeman, maar achter zijn charmes verschuilt zich een heel ander iemand. En die persoon is niet altijd even ongevaarlijk…

Bekijk hieronder de trailer van You:

1. Squid Game

De populairste serie van dit moment – hoe kan het ook anders – is Squid Game. De Zuid-Koreaanse productie staat al maanden bovenaan in de Netflix top 10 en dat is nog steeds niet veranderd. Squid Game is wereldwijd een waar fenomeen en is sinds kort zelfs de meest bekeken Netflix original aller tijden. In deze bloederige serie volgen we een soort gruwelijke afvalrace tussen mensen met enorme schulden. Hierin spelen ze zes bekende kinderspelletjes, die ze moeten winnen om door t ekomen. De winnaar van alle spellen wordt miljonair, maar alle verliezers raken hun leven kwijt. Dat is pas wedstrijd waar veel op het spel staat!

Bekijk hieronder de trailer van Squid Game:

Wat kijk jij nu op Netflix?

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

454
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.