Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 40 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 40

In deze top 10 Netflix zetten we de populairste films en series in Nederland van deze week voor je op een rij! Wat kijk jij nu op Netflix?

Top 10 Netflix films en series

Aan het begin van week 40 zijn dit de top 10 Netflix films en series in Nederland:

Spoiler alert: deze Netflix top 10 kan kleine spoilers bevatten!

10. Lucifer

Op de tiende plaats in de top 10 Netflix films en series van week 40 staat Lucifer. In de serie bestaat de duivel echt, maar niet zoals we hem gewend zijn. Lucifer is namelijk niet de rode enge duivel die we gewend zijn, maar een charmante en ietwat gladde man die samen met een politieagente moordzaken oplost in Los Angeles. Die combinatie is een groot succes, maar ja als duivel weet je natuurlijk wel de slechteriken te vinden!

Bekijk hieronder de trailer van Lucifer:

9. Midnight Mass

De serie Midnight Mass staat op de negende plek in de top 10 Netflix films en series van deze week. In de serie arriveert een jonge priester in een troosteloos stadje op een eiland. Na zijn komst gebeuren er rare en bijzondere dingen op het eiland en dan is het de vraag of de priester daar iets mee te maken heeft.

Bekijk hieronder de trailer van Midnight Mass:

https://www.youtube.com/watch?v=y-XIRcjf3l4

8. Braquers

Braguers staat op de achtste plek in de top 10 Netflix films en series van dit moment. In de serie volgen we de meesterdief Mehdi die flink in de problemen zit. Zijn familie wordt bedreigd door een machtige drugsbaron en die kan hij alleen beschermen door verwikkeld te raken in een brute drugsstrijd.

Bekijk hieronder de trailer van Braquers:

Bekijk ook:
Trailer: The Batman met Robert Pattinson

7. La Casa de Papel

Op de zevende plek in de top 10 Netflix films en series staat La Casa de Papel. In de Spaanse serie zien we hoe de Professor samen met zijn crew een bank probeert te overvallen. Hij heeft hiervoor een geniaal plan bedacht, maar dan moet alles wel goed worden uitgevoerd. Alleen dat wil nou net niet vaak lukken en daardoor is de kans op succes een stuk kleiner dan gewenst.

Bekijk hieronder de trailer van La Casa de Papel:

https://www.youtube.com/watch?v=krxNCNpzhKk

6. Forever Rich

Forever Rich staat op de zesde plek in de top 10 Netflix films en series van week 40. Dit is de eerste Nederlandse Netflix Original film met Jonas in de hoofdrol. In de film speelt hij een opkomende artiest die te maken krijgt met een vernederende viral video. Hij heeft een plan om zijn imago weer op te poetsen, maar of dat een slim idee is?

Bekijk hieronder de trailer van Forever Rich: 

5. Kastanjemanden

Op de vijfde plek in de top 10 Netflix films en series van dit moment staat Kastanjemanden. In de Deense serie volgen we de agenten Thulin en Hess die te maken krijgen met een bloeddorstige seriemoordenaar.

Bekijk hieronder de trailer van Kastanjemanden:

4. Maid

Op de vierde plek in de top 10 Netflix films en series van deze week staat Maid. In Maid zien we hoe een jonge moeder iets van haar leven probeert te maken nadat ze gevlucht is uit een gewelddadige relatie.

Bekijk hieronder de trailer van Maid:

https://www.youtube.com/watch?v=tGtaHcqsSE8

Bekijk ook:
Top 10 bioscoopfilms – oktober 2021

3. Sex Education

Sex Education staat op de derde plek in de Netflix top 10. De Britse serie is al weken erg populair op het platform en weet nog steeds veel kijkers te trekken. In Sex Education volgen we het leven van de tieners op een Engelse middelbare school. Twee van die tieners zijn Maeve en Otis, die samen een sekstherapiekliniek beginnen om hun klasgenoten te helpen met hun seksleven.

Bekijk hieronder de trailer van Sex Education:

2. The Guilty

Op de tweede plek in de top 10 Netflix films en series van deze week staat The Guilty. In de film speelt Jake Gyllenhaal een agent die werkt bij een alarmcentrale. Een vrouw doet een noodoproep en dan is hij haar laatste hoop.

Bekijk hieronder de trailer van The Guilty:

1. Squid Game

Squid Game is op dit moment de populairste serie van Netflix. De Zuid-Koreaanse serie staat al weken op de eerste plek in de top 10 van Netflix en dat is nu niet anders. In de serie krijgen mensen met grote schulden een kans om flink wat geld te winnen. Daarvoor moeten ze wel meedoen met een meedogenloos toernooi, waarbij ze sterven als ze hun leven verliezen.

Bekijk hieronder de trailer van Squid Game:

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.