Netflix-concurrent HBO Max komt binnenkort naar Nederland 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Netflix-concurrent HBO Max komt binnenkort naar Nederland

De streamingsdienst HBO Max komt in 2022 naar Nederland. Het is nog niet bekend wanneer we precies gebruik kunnen maken van de Netflix-concurrent, maar heel lang hoeven we er dus niet op te wachten!

Heb je genoeg van Netflix? Staan er geen leuke films en series meer op Disney+? Kan Amazon Prime je niet meer vermaken? En heeft zelfs Videoland je niks nieuws meer te bieden? Dan hebben we goed nieuws, want vanaf volgend jaar kan je ook lid worden van een nieuwe streamingsdienst: HBO Max. Dat werd dinsdag bekendgemaakt tijdens een conferentie van WarnerMedia.

HBO Max werd vorig jaar gelanceerd in de Verenigde Staten. Deze maand komt de dienst ook naar Europa, al moeten we in Nederland daar nog even op wachten. Vanaf 26 oktober lanceert de dienst in onder meer Denemarken en Spanje en volgend jaar mogen wij er dus ook van genieten. HBO Max hoopt in 2026 in 190 landen beschikbaar te zijn.

Prijs HBO Max

Het is nog niet helemaal duidelijk hoeveel een HBO Max abonnement in Nederland gaat kosten. In Amerika betalen gebruikers 15 dollar per maand. In Spanje gaat de dienst naar verluidt 8,99 euro per maand kosten. Gebruikers in Spanje zijn echter goedkoper uit als ze een jaarabonnement nemen, want dat kost 69,99 euro per jaar. Waarschijnlijk kunnen we in Nederland een zelfde prijs verwachten.

Bekijk ook:
Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 40

Wat kan je kijken op HBO Max

De grote vraag is wat je straks op HBO Max kan kijken en of het voor de Nederlandse kijker nog interessant is om hier een abonnement op te nemen. Daar zal iedereen anders over denken, maar een ding is wel zeker; HBO heeft aardig wat goede films en series te bieden.

HBO Max series

De streamingsdienst staat bekend om heel wat beroemde en veelgeprezen series. Zo is HBO onder meer de eigenaar van The Wire, The Leftovers, The Sopranos, Sex and the City, Game of Thrones, Watchmen, Six Feet Under, Euphoria, Sharp Objects, Boardwalk Empire, Big Little Lies, True Blood, Chernobyl, Westworld en The Outsider.

Game of Thrones is zonder enige twijfel een van de bekendste HBO series, en de streamingsdienst hoopt met de opvolger House of the Dragon de fans van de serie binnen te halen. Zo werd tijdens dezelfde conferentie ook een trailer gedeeld van House of the Dragon. Die kan je in de onderstaande video zien:

HBO films

Op HBO Max zullen straks niet alleen goede series staan, we mogen dan ook heel wat goede films verwachten. Op HBO Max komen namelijk de Warner Bros films te staan en hierdoor zal er genoeg leuks te zien zijn op de dienst. Zo zijn onder meer Dune, Matrix 4, Godzilla vs. Kong, The Conjuring: The Devil Made Me Do It en Malignant straks op HBO Max te zien. Voor fans van het DC Universum is er ook genoeg te kijken, want op HBO Max kan je straks waarschijnlijk alle films met deze superhelden zien.

Bekijk ook:
Top 10 bioscoopfilms – oktober 2021

Ga jij straks een abonnement nemen op HBO Max? Of vind je een nieuwe streamingsdienst totaal overbodig? Laat je mening horen door hieronder een reactie achter te laten. Wij zijn benieuwd naar de reacties!

Aanvullend

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.