Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 41 8
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 41

In deze top 10 Netflix zetten we de populairste films en series in Nederland van deze week voor je op een rij! Wat kijk jij nu op Netflix?

Top 10 Netflix films en series

Aan het begin van week 41 zijn dit de top 10 Netflix films en series in Nederland:

Spoiler alert: deze Netflix top 10 kan kleine spoilers bevatten!

10. On My Block

Op de tiende plaats in de top 10 Netflix films en series staat On My Block. In deze coming-of-age serie volgen we het leven en de vriendschap van vier jongeren die naar de middelbare school gaan.

Bekijk hieronder de trailer van On My Block:

9. La Venganza de las Juanas

La Veganza de las Juanas staat op de negende plek in de top 10 Netflix films en series van deze week. In deze Spaanse serie hebben vijf vrouwen precies dezelfde moedervlek. Samen gaan ze opzoek naar de waarheid over hun verleden en al snel komen ze erachter dat een machtige politicus daar een centrale rol in speelt.

Bekijk hieronder de trailer van La Veganza de las Juanas:

8. Pokémon – De Geheimen van de Jungle

Op de achtste plek in de top 10 Netflix films en series van week 41 staat Pokémon – De Geheimen van de Jungle. In deze film ontmoeten Ash Ketchum en Pikachu het bijzondere duo Koko en Zarude in de jungle. Dat is tevens het begin van een nieuw avontuur, want daarna ontdekken ze dat het voortbestaan van de jungle gevaar loopt.

Bekijk hieronder de trailer van Pokémon – De Geheimen van de Jungle:

Bekijk ook:
Top 10 populairste Pokémon van 2021

7. Paw Patrol

Paw Patrol staat op de zevende plek in de top 10 Netflix films en series van deze week. In deze animatieserie voor kinderen volgen we zes heldhaftige puppy's die samen met hun jonge baasje gewaagde reddingsacties uitvoeren.

Bekijk hieronder de trailer van Paw Patrol:

6. Fifty Shades Freed

De zesde plek in deze top 10 Netfix films en series wordt gedomineerd door Fifty Shades Freed. Dit is het vervolg op de zeer bekende Fifty Shades of Grey film. In de film zien we hoe de pasgetrouwde Anastasia en Christian wennen aan hun nieuwe leventje. Dat geluk duurt niet al te lang, want al gauw worden ze lastig gevallen door een duister figuur van vroeger.

Bekijk hieronder de trailer van Fifty Shades Freed:

5. The Guilty

The Guilty staat op de vijfde plek in de top 10 Netflix films en series van week 41. In deze spannende film speelt Jake Gyllenhaal een agent die werkt bij de alarmcentrale. Op een avond krijgt hij een noodoproep van een wanhopige beller. Hij is de enige die haar kan redden, maar dat blijkt niet al te makkelijk te zijn.

Bekijk hieronder de trailer van The Guilty:

4. Kastanjemanden

Op de vierde plek in de top 10 Netflix films en series van deze week staat Kastanjemanden. De Deense serie is afkomstig van dezelfde makers als de populaire The Killing en hierin volgen we de jacht op een serie moordenaar die kastanjepoppetjes achter laat bij zijn slachtoffers. Lekker creepy, toch?

Bekijk hieronder de trailer van Kastanjemanden:

Bekijk ook:
Quiz: Wat weet je van de Netflix-serie Squid Game?

3. Sex Education

Sex Education staat op de derde plek in de Netflix top 10 van dit moment. In deze Britse serie volgen we het leven van een aantal tieners op de middelbare school. Veel van hun hebben een actief seksleven, maar nog niet altijd de kennis om hier verstandig en kundig mee om te gaan. Otis en Maeve beginnen daarom een sekstherapiepraktijkje, om hun klasgenoten daarbij te helpen. Al is het wel enigszins opvallend, omdat Otis zelf nog geen ervaring heeft met seks.

Bekijk hieronder de trailer van Sex Education:

2. Maid

De serie Maid staat op de tweede plek in de top 10 Netflix films en series van week 41. In de serie is een jonge moeder gevlucht uit een gewelddadige relatie. Om geld te verdienen gaat ze werken als een schoonmaakster, zodat ze een betere toekomst kan geven aan haar kindje.

Bekijk hieronder de trailer van Maid:

https://www.youtube.com/watch?v=tGtaHcqsSE8

1. Squid Game

De populairste serie van dit moment – en straks misschien ook wel de aller populairste serie van het jaar – is Squid Game. Al weken en weken staat de serie uit Zuid-Korea op de eerste plek in de Netflix top 10 en dat is nog steeds niet veranderd. In deze bloederige serie spelen honderden mensen met schulden een afvalrace. Door zes spellen te winnen, kunnen ze enorm veel geld verdienen. Maar, de verliezers zijn ook gelijk hun leven kwijt. Het spelen van spelletjes was nog nooit zo gevaarlijk en hier zou je echt niemand goed tegen zijn of haar verlies kunnen!

Bekijk hieronder de trailer van Squid Game:

Welke film of serie kijk jij nu op Netflix?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.