Het smalste appartement in New York staat te koop en kost "slechts" 5 miljoen dollar 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Het smalste appartement in New York staat te koop en kost “slechts” 5 miljoen dollar

Het smalste appartement in New York staat te koop. Met deze titel verwacht je misschien dat de woning voor een gunstige prijsje op te pikken is, maar dat valt vies tegen. Het appartement kost namelijk maar liefst 5 miljoen dollar. Dus kopers zullen flink hun portemonnee moeten trekken om dit stulpje in bezit te krijgen. In de onderstaande video kan je het appartement zien, en eerlijk is eerlijk; het ziet er best gezellig uit!

Neem een kijkje in het smalste appartement dat New York te bieden heeft:

Bekijk ook:
Video: Darth Vader huis nu te koop in Amerika

Smalste appartement van New York

Het smalste appartement van New York ligt in de West Village buurt en is slechts 3 meter breed. Het appartement wordt ook wel eens het Millay House genoemd. Het appartement mag dan wel niet zo breed zijn, toch kan je het alleen betalen als je een goed gevulde bankrekening hebt. Dit appartement kost namelijk 5 miljoen dollar en dat is voor de meeste mensen niet te betalen.

Voor 5 miljoen dollar krijg je dan wel een leuk stulpje. Het appartement bestaat namelijk uit drie verdiepingen en een kelder. In het appartement vind je maar liefst drie slaapkamers, twee badkamers en vier open haarden. Het mag dan wel smal zijn, toch heb je nog behoorlijk wat ruimte. Het appartement is daarnaast extra geschikt voor Nederlanders, want het kent een Nederlandse bouwstijl. Achter het huis vind je ook een gezellig tuintje, waardoor inwoners ook bijna kunnen ontsnappen aan de drukte van het stadleven.

Zou jij vijf miljoen dollar uitgeven aan dit huis? Of ga je voor dat geld liever ergens anders wonen?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.