Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 39 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 39

In deze top 10 Netflix zetten we de populairste films en series in Nederland van deze week voor je op een rij! Wat kijk jij nu op Netflix?

Top 10 Netflix films en series

Aan het begin van week 39 zijn dit de top 10 Netflix films en series in Nederland:

Spoiler alert: deze Netflix top 10 kan kleine spoilers bevatten!

10. Jaguar

Op de tiende plaats in de top 10 Netflix films en series van week 39 staat Jaguar. In de Spaanse serie sluit een overlevende van de Holocaust zich aan bij een groep die op zoek gaat naar gevluchte nazi's om wraak te nemen.

Bekijk hieronder de trailer van Jaguar:

9. The Starling

The Starling staat op de negende plek in deze top 10 Netflix films en series van deze week. In de film speelt Melissa McCarthy een vrouw die een zwaar verlies heeft geleden. Dan wordt haar tuin ook nog eens lastig gevallen door een vogel en dat is het begin van een bijzonder verhaal.

Bekijk hieronder de trailer van The Starling:

8. My Little Pony

My Little Pony heeft op dit moment de achtste plek in deze top 10 Netflix films en series te pakken. In de film zijn niet alle pony's vrienden met elkaar, maar dat moet toch anders kunnen!

Bekijk hieronder de trailer van My Little Pony

Bekijk ook:
Venom: Let There Be Carnage - Trailer

7. Intrusion

Op de zevende plek in deze top 10 Netflix films en series van week 39 staat Intrusion. In de film zien we hoe een stel net is gaan wonen in een nieuw huis. Lang kunnen ze er niet van genieten, want binnen de kortste keren worden ze getroffen door een inbraak met een dodelijke afloop. En dat is helaas nog niet eens het einde van het verhaal…

Bekijk hieronder de trailer van Intrusion: 

6. Lucifer

De zesde plek van deze top 10 Netflix films en series van deze week wordt in beslag genomen door Lucifer. De duivel bestaat, maar niet zoals je hem gewend bent. In de serie Lucifer gaat de duivel namelijk samen met een politieagente op pad om moordzaken op te lossen.

Bekijk hieronder de trailer van Lucifer:

5. La Casa de Papel

Op de vijfde plek plek in de top 10 Netflix films en series van dit moment staat La Casa de Papel. In La Casa de Papel volgen we de bankoverval die bedacht is door de Professor. Hij heeft geniale plannen, maar helaas gaat er ook veel fout. Kan zijn crew de overval succesvol afronden, of trekken ze uiteindelijk toch aan het korste eind.

Bekijk hieronder de trailer van La Casa de Papel:

https://www.youtube.com/watch?v=krxNCNpzhKk

4. Braquers

Op de vierde plek in de top 10 Netflix films en series van week 39 staat Braquers. In deze Franse serie zien we hoe de meesterdief Mehdi zijn familie probeert te beschermen tegen een kwaadaardige drugsbaron.

Bekijk hieronder de trailer van Braquers:

Bekijk ook:
Quiz: Uit welke film komt deze quote?

3. Midnight Mass

Midnight Mass staat op de derde plek in de top 10 Netflix films en series van dit moment. In de nieuwe serie zien we hoe een kleine geïsoleerde gemeenschap op zijn kop wordt gezet door een nieuwe priester. Sinds de priester er is gebeuren er bijzondere maar ook angstaanjagende dingen op het eiland. Wat heeft de priester daar mee te maken?

Bekijk hieronder de trailer van Midnight Mass:

https://www.youtube.com/watch?v=y-XIRcjf3l4

2. Sex Education

Op de tweede plek in de top 10 Netflix films en series staat Sex Education. In de serie zien we hoe de ingetogen Otis samen met de rebelse Maeve een sekstherapiepraktijk beginnen op hun middelbare school. Maeve zorgt voor de klanten en Otis geeft hun advies. Dat moet geen probleem zijn voor Otis aangezien zijn moeder een bekende sekstherapeut is. Alleen zelf heeft hij nog geen echte ervaring op dat gebied, dus misschien is dat ook weer niet zo'n goed idee?

Bekijk hieronder de trailer van Sex Education:

1. Squid Game

Squid Game is momenteel de populairste serie op Netflix en staat sinds kort op de eerste plek in de top 10 Netflix films en series. In deze bloederige Zuid-Koreaanse serie krijgen honderden mensen met grote schulden een kans om miljoenen te verdienen door een lucratief spel te winnen. Voor de winnaar staat enorme rijkdom te wachten, maar de verliezers moeten dit betalen met hun leven…

Bekijk hieronder de trailer van Squid Game:

Wat kijk jij nu op Netflix? Heb je een goede kijktip? Deel die dan hier onder door een reactie achter te laten!

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.