Emma Watson Harry Potter spin-off
©Buzzfuss/123RF.COM
Saved Read later
Deel dit bericht

Gerucht: Emma Watson in nieuwe Harry Potter spin-off

Het is alweer een paar jaar geleden sinds we Emma Watson als Hermelien op het grote scherm hebben mogen zien, maar daar komt mogelijk verandering in. Volgens bronnen van Giant Freakin Robot zou Warner Bros in gesprek zijn met Emma Watson om nog één keer terug te keren naar die rol. Het gaat om een spin-off van Harry Potter waarin Hermelien de hoofdrol zou hebben.

Emma Watson in Harry Potter spin-off

Het is nog niet duidelijk of het om een film of serie zou gaan, maar de ideeën zouden er wel degelijk zijn. Er is echter één klein probleempje: Emma Watson heeft eerder al aangegeven dat zij het even rustig aan wilt doen. Warner Bros zal dan ook flink in hun portemonnee moeten graaien aangezien Watson niet bepaald staat te popelen om hier aan mee te doen. Als Emma Watson er uiteindelijk voor zou kiezen om wel mee te doen aan dit project, dan is er misschien zelfs een kans dat we het beroemde trio weer samen op het scherm zullen zien. De kans is natuurlijk aanwezig dat Rupert Grint en Daniel Radcliffe ook een rol spelen in de spin-off aangezien de drie een bijzonder avontuur hebben meegemaakt tijdens hun tienerjaren.

Ook is het nog niet duidelijk wat J.K. Rowling haar rol zou zijn bij deze spin-off. De schrijfster staat al een tijdje onder vuur door uitspraken die zij gedaan heeft op Twitter. Velen Harry Potter fans keren zich dan ook tegen de franchise door deze uitspraken.

Bekijk ook:
Eerste beelden nieuwe Harry Potter game Hogwarts Legacy

Nieuwe Hermelien

Warner Bros lijkt in ieder geval door te willen gaan met de spin-off, of Emma Watson nu mee doet of niet. Hoe de spin-off er precies uit komt te zien is wel afhankelijk van haar keuze. Het kan namelijk zo zijn dat het verhaal aangepast moet worden omdat er een nieuwe actrice gekozen wordt om de rol van Hermelien te vertolken. De vraag is echter wel of de huidige Harry Potter fans nog wel geïnteresseerd zouden zijn in het verhaal, zeker als de bekende plekken uit de Harry Potter films gebruikt worden. Bij Harry Potter and the Cursed Child hebben we bijvoorbeeld al gezien dat veel fans totaal geen interesse hadden in deze toevoeging door de verandering van acteurs en actrices.

Harry Potter tv-serie

Eerder was er ook al sprake over een mogelijk nieuwe Harry Potter serie geproduceerd door HBO. Rupert Grint had toen al aangegeven dat hij eigenlijk niets zag in een Harry Potter serie die verder gaat met het verhaal. De contentbaas van HBO en HBO Max heeft echter ook laten weten dat er nog geen concrete plannen zijn voor een Harry Potter serie. Er zijn wel verkennende gesprekken geweest over het onderwerp, maar er zijn nog geen afspraken gemaakt en er is nog niets in ontwikkeling.

Bekijk ook:
Tweede en derde Harry Potter sterren in verwachting van een kindje

Reacties van fans

Er moet natuurlijk wel een doelgroep zijn die interesse heeft in een nieuwe serie of film. Helaas waren er veel Harry Potter fans die bij het gerucht over een Harry Potter tv-serie van HBO al gauw genoeg lieten weten dat dit absoluut niet welkom was. Zij vinden vooral dat de Harry Potter franchise goed is zoals hij is, en dat er geen extra toevoegingen hoeven te komen. Harry Potter moet van hen blijven zoals het altijd al is geweest.

Het is dan ook nog maar de vraag hoe de fans zouden reageren op een Harry Potter spin-off met Emma Watson in de hoofdrol. Zou dit juist in goede smaak vallen, omdat het om de originele actrice gaat? Of zou dit juist voor afkeuring zorgen omdat zij vinden dat Harry Potter alleen werkt met het bekende trio, en niet solo?

 

Bekijk ook:

Avatar foto
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.