in

Top 10 bizarre schoolstraffen

Dat is wat anders dan strafregels schrijven

Een papieren vliegtuigje naar de leraar gooien is grappig, vooral als er een beledigende tekst op is geschreven. Kauwgom in het haar van ‘rooie Patricia’ smeren is ook grappig, en het laten overlopen van de wastafel in het toilet is helemaal hilarisch. Verveelde kinderen zijn creatief in het bedenken van grappen en grollen, wat uiteindelijk resulteert in een uurtje nablijven of het eindeloos schrijven van strafregels, althans, in ons land.

In andere landen kan het er heel anders aan toe gaan. Een klap voor je harses is daar de normaalste zaak van de wereld. Of ze stoppen je even een uurtje in een tas als je niet luistert. Fysieke straffen op scholen bestaan nog steeds in sommige landen, dus daar laat je het wel uit je hoofd om een vliegtuigje te gooien, want dan krijg je er een bamboestok voor terug. En als je pech hebt dan krijg je er bij thuiskomst ook nog een pak rammel van je ouders bij. In deze landen wordt huiswerk netjes ingeleverd, daar gaan we maar vanuit.

Expert

Geschreven door Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

      Emma Watson Harry Potter spin-off

      Gerucht: Emma Watson in nieuwe Harry Potter spin-off

      Poll: Ben je voorstander van een coronapaspoort?