in ,

Tweede en derde Harry Potter sterren in verwachting van een kindje

De volgende generatie Griffoendors staat al klaar

Harry Potter baby
iakovenko© / 123rf.com

Een paar maanden terug kregen we het gelukkige nieuws dat Rupert Grint, in de films bekend als Ron Wemel, een kindje verwacht. Dat kindje is ondertussen trouwens ook al geboren, het is een meisje! Nu heeft een van zijn collega acteurs hetzelfde nieuws mogen delen. Om welke acteur het dan precies gaat? Devon Murray, ook wel bekend als Simon Filister of Seamus Finnigan. 

Harry Potter ster krijgt baby

De volgende generatie Griffoendors gaat nu dus echt beginnen. Op Instagram deelt Murray een foto van een rompertje met een foto van de echo. Het kindje zou 14 januari 2021 uitgerekend zijn. Natuurlijk waren er heel wat mede-acteurs uit de Harry Potter films die stonden te springen om hun ex-collega te feliciteren. Evanna Lynch (Luna Leeflang) en James Phelps (Fred Wemel) waren een van de eerste. Ook Scarlett Hefner (Patty Park) heeft een reactie achtergelaten.

View this post on Instagram

Baby Murray – 14th of January 2021

A post shared by Devon Murray (@devonmurrayofficial) on

Nog meer baby’s

Rupert Grint en Devon Murray zijn trouwens niet de enige Harry Potter acteurs die in verwachting zijn. Scarlett Hefner, bekend als Patty Park, is ook in verwachting. Zoals je waarschijnlijk wel aan haar naam kunt zien is zij getrouwd met een erfgenaam van Hugh Hefner. Afgelopen november zijn zij getrouwd en in maart lieten zij weten in verwachting te zijn.

Harry Potter Quiz

Ben jij een echte Harry Potter fan? Speciaal voor de Harry Potter fans onder ons heeft Sandra een Harry Potter quiz gemaakt. De quiz bestaat uit 15 uiteenlopende vragen over onder andere de Harry Potter films en boeken. Weet jij alle vragen uit de Harry Potter quiz goed te beantwoorden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.