Harry Potter baby

Tweede en derde Harry Potter sterren in verwachting van een kindje

0 Shares

Een paar maanden terug kregen we het gelukkige nieuws dat Rupert Grint, in de films bekend als Ron Wemel, een kindje verwacht. Dat kindje is ondertussen trouwens ook al geboren, het is een meisje! Nu heeft een van zijn collega acteurs hetzelfde nieuws mogen delen. Om welke acteur het dan precies gaat? Devon Murray, ook wel bekend als Simon Filister of Seamus Finnigan. 

Harry Potter ster krijgt baby

De volgende generatie Griffoendors gaat nu dus echt beginnen. Op Instagram deelt Murray een foto van een rompertje met een foto van de echo. Het kindje zou 14 januari 2021 uitgerekend zijn. Natuurlijk waren er heel wat mede-acteurs uit de Harry Potter films die stonden te springen om hun ex-collega te feliciteren. Evanna Lynch (Luna Leeflang) en James Phelps (Fred Wemel) waren een van de eerste. Ook Scarlett Hefner (Patty Park) heeft een reactie achtergelaten.

Nog meer baby’s

Rupert Grint en Devon Murray zijn trouwens niet de enige Harry Potter acteurs die in verwachting zijn. Scarlett Hefner, bekend als Patty Park, is ook in verwachting. Zoals je waarschijnlijk wel aan haar naam kunt zien is zij getrouwd met een erfgenaam van Hugh Hefner. Afgelopen november zijn zij getrouwd en in maart lieten zij weten in verwachting te zijn.

Harry Potter Quiz

Ben jij een echte Harry Potter fan? Speciaal voor de Harry Potter fans onder ons heeft Sandra een Harry Potter quiz gemaakt. De quiz bestaat uit 15 uiteenlopende vragen over onder andere de Harry Potter films en boeken. Weet jij alle vragen uit de Harry Potter quiz goed te beantwoorden?

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.