5 Geweldige Johnny Depp films 12
Saved Read later
Deel dit bericht

5 Geweldige Johnny Depp films

Een van de meest geliefde en bekendste acteurs aller tijden: de legendarische Johnny Depp. De getalenteerde acteur heeft talloze films gemaakt in de laatste jaren. Hier zetten we er 5 op een rijtje van totaal andere genres die je als filmliefhebber écht gezien moet hebben!

1. Transcendence

Deze Sciencefiction-thriller heeft mij nog dagen nadat ik hem gezien had laten nadenken. De wetenschapper Will (Johnny Depp) heeft een programmacode ontwikkeld voor de eerste zelfbewuste computer. Will neemt zelf ook deel aan dit experiment, met alle gevolgen van dien.

2. Richard Says Goodbye

Weer een totaal ander genre. Depp speelt een professor die te horen krijgt dat hij ernstig ziek is en niet lang meer te leven heeft. Hij besluit zijn laatste tijd optimaal te benutten en dit zorgt voor veel ontroerende en hilarische taferelen.

https://www.youtube.com/watch?v=BWTcXuOv48s

3. The Lone Ranger

Deze film vind zich meer in het Western/ Actie genre. De indiaan Tonto wordt gespeeld door Johnny Depp, Tonto komt boeven, bendes en hinderlagen tegen. Het verhaal zit vol met criminaliteit, actie en veel interessante, totaal verschillende karakters.

Bekijk ook:
Leukste pretparken van Nederland

4. Cry Baby

Deze film uit 1990 is een muzikale komedie die spot met verschillende tienermusicals uit dezelfde tijd. Wade Walker (Depp) dit bij de beruchte groep ‘Drapes’. Daartegenover staat de brave groep de ‘Squares’. Wade wordt verliefd op een meisje wiens ex tot de Squares behoorde. Dit zorgt voor veel gedoe. De film is inmiddels een cultfilm geworden.

5. Murder on the Orient Express

Deze film is gebaseerd op de detective van Agatha Christie. De  detective Poirot reist met de trein de Oriënt Express. Hier wordt hij benaderd door Samuel Ratchett (Johnny Depp). Samual legt uit dat hij bang is voor zijn leven en dat iemand het op hem gemunt heeft. Als hij inderdaad de volgende ochtend dood gevonden wordt, is het aan Poirot om erachter te komen wie de moordenaar is; die zich nog steeds in de trein bevind.

Bekijk ook:

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.