johnny depp weg bij fantastic beasts

Johnny Depp niet meer te zien in Fantastic Beasts na verliezen smaadzaak

0 Shares

Eerder deze week heeft Johnny Depp zijn smaadzaak tegen tabloid The Sun verloren. Warner Bros heeft hem hierna verzocht om te vertrekken. Op Instagram heeft Depp zelf laten weten dat dit hem gevraagd is, en dat hij deze wensen respecteert. 

Johnny Depp weg bij Fantastic Beasts

Het is nog niet bekend wie Johnny Depp zal opvolgen in het derde deel van Fantastic Beasts. Johnny Depp had The Sun aangeklaagd wegens smaad omdat hij in een artikel uit 2018 een ‘vrouwenmepper’ genoemd werd. Maandag heeft een rechter geoordeeld dat er onvoldoende is bewezen dat er in het artikel sprake is van smaad en dat Depp zijn ex-vrouw Amber Heard wel heeft mishandeld.

johnny depp fantastic beasts

Hoger beroep

Depp heeft flink wat steun ontvangen tijdens en na de uitspraak. Hij laat dan ook weten dat hij hier dankbaar voor is.

“Ik voel me nederig en ben geraakt door jullie vele lieve berichten en zorgen, vooral de laatste paar dagen. – Johnny Depp

Tevens laat hij ook weten dat hij in hoger beroep zal gaan tegen de uitspraak van de rechter. Hij is vastberaden en van plan te bewijzen dat de beschuldigingen tegen hem ongegrond zijn. Zijn leven en carrière wilt hij niet aten bepalen door één moment.

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.