Top 5 meest bizarre restaurants in de wereld 8
modern toilet restaurant in Taipei - toilet seats
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 5 meest bizarre restaurants in de wereld

Net als je denkt alles gezien te hebben kom je deze restaurants tegen. Dineren in het donker valt in het niet bij deze restaurants. Van eten op een wc pot tot een Big Mac in een filiaal in de vorm van een vliegtuig. Mocht je toevallig in de buurt zijn dan is het zeker de moeite waard om één van deze restaurants te bezoeken.

Top 5 meest bizarre restaurants in de wereld

Er zijn veel bizarre en gekke restaurants online te vinden, maar voor jou hebben we onze favorieten geselecteerd. Dit is de top 5 van de meest bizarre en gekste restaurants in de wereld.

  1. McDonalds in Taupo (Nieuw-Zeeland)

Een heerlijke Big Mac of een Happy Meal in een vliegtuig eten? Dat kan in het McDonald’s filiaal in Taupo. Deze McDonald’s is in de vorm van een vliegtuig. Dat is weer eens wat anders dan de McDrive. Fasten your seatbelts and enjoy your burger!

Bekijk ook:
De toekomst van vliegtickets: nieuwste trends en technologieën?

Top 5 meest bizarre restaurants in de wereld 9

  1. Hajime in Bangkok (Thailand)

Bediend worden door vriendelijke robots in een futuristische wereld is mogelijk bij Hajime in Bangkok. De robots in dit restaurant nemen je bestelling op en bezorgen ook nog eens je eten. Zullen deze robots ook achter je aan komen, wanneer je weigert te betalen?

Top 5 meest bizarre restaurants in de wereld 10

  1. Ithaa Undersea Restaurant (Malediven)

Onderwater dineren is een geweldige beleving bij het Ithaa Undersea Restaurants op de Maladiven. Geniet van de heerlijke gerechten in dit unieke restaurant op 5 meter diepte, terwijl de vissen om je heen zwemmen.

Top 5 meest bizarre restaurants in de wereld 11

  1. Chillout Ice Lounge (Dubai)

Dubai staat bekend om zijn indrukwekkende skyline met de vele wolkenkrabbers. Je ziet in Dubai de meest prachtige hotels, dure auto’s en rijke sjeiks, maar wat je in Dubai ook vindt is de Chillout Ice Lounge. Bij de Chillout Ice Lounge kan je borrelen en dineren in een restaurant dat compleet van ijs is gemaakt. Ideaal om even af te koelen van de woestijnhitte.

Bekijk ook:
Het echte verhaal achter kerst is anders dan je dacht

Top 5 meest bizarre restaurants in de wereld 12

  1. Modern Toilet in Taiwan (China)

Een hele aparte ervaring.. Eten op wc-potten en dineren aan een tafel in de vorm van een badkuip. Aan de muur hangen urinoirs met verlichting erin. Is deze setting nog wel smakelijk of is jouw eetlust al weg bij de gedachten van dineren op een toiletpot? Wanneer je naar de wc moet dien je overigens wel even naar het “echte toilet” te lopen. Het is niet toegestaan om dit aan tafel te doen.

Top 5 meest bizarre restaurants in de wereld 13

Welk restaurant is jouw favoriet of mis je hier nog een restaurant?
Laat het dan zeker weten in de comments!

Andere bizarre bestemmingen:

Aanvullend

2.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.