De vijf beste comedy films op Netflix! 12
Saved Read later
Deel dit bericht

De vijf beste comedy films op Netflix!

Comedyfilms, een genre wat maar niet minder populair lijkt te worden. Maar wie wil er nu niet even lekker lachen voor de buis? Er is tenslotte al genoeg ellende op tv te zien. Comedy is een genre die best breed is. Regelmatig klik je zomaar een comedy aan die te slecht is om aan te zien. Wij van Trending.nl schieten je te hulp en hebben een top vijf van de beste comedy films op Netflix voor je samengesteld!

Nummer vijf: Life of Brian (1979) De nummer vijf is een film van het alom bekende Monty Python. We kennen allemaal wel een fragment van deze hilarische Britten met Graham Chapman, Michael Palin en John Cleese in de gelederen. De film begint op de avond dat Jezus christus wordt geboren. In het stalletje ernaast wordt ook Brian geboren. Wanneer Brian volwassen wordt sluit hij zich aan bij Judea, een groep mensen die zich verzet tegen de Romeinen. Door bijzonder toeval wordt Brian aangezien voor de verlosser en wordt alles wat hij zegt en doet heilig verklaard. Brian zelf vind daar maar niks aan en heeft totaal geen zin om een volk te leiden. Daarnaast zijn ook de Romeinen niet heel blij met de komst van deze messias.

Trailer Life of Brian

IMDB Score: 8,1

Nummer vier: Monty Python and the holy grail (1975) Net als de nummer vijf, is ook nummer vier een film van Monty Python. Het verhaal gaat dit keer over Koning Arthur die samen met Patsy op zoek gaat naar ridders die aan de Ronde Tafel kunnen plaatsnemen. Sir Launcelot, Sir Bedevere en Sir Galahad sluiten zich aan bij de koning. Maar ook de onbekende, minder stoere Sir Robin sluit zich aan. Op een gegeven moment verschijnt God voor Arthur en zijn gevolg. Hij geeft hen de taak op zoek te gaan naar de Heilige Graal. Alle ridders gaan zelfstandig op zoek naar de Heilige Graal, maar dat loopt niet altijd helemaal gesmeerd.

Trailer Monty Python and the holy grail

IMDB score: 8,2

Nummer drie: The wolf of wallstreet (2013) The wolf of wallstreet is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Jordan Belfort, die in de film wordt gespeeld door Leonardo DiCaprio. Het is eind jaren 80 en Jordan Belfort is verslaafd aan drank, drugs en seks. Belfort is een effectenmakelaar die door middel van fraude multimiljonair wordt. Donnie Azoff, een voormalig meubelhandelaar, sluit zich bij hem aan als partner. Door hun extravagante levensstijl smijten ze het geld er lustig op los aan onder anderen grote feesten en uiteraard, drugs. Door verschillende aanklachten tegen Belfort wegens fraude, ziet hij zijn carrière ten onder gaan.

Trailer The wolf of wallstreet

IMDB score: 8,2

Nummer twee: Babam ve oglum (2005) Babam ve oglum, is zoals de titel misschien al doet vermoeden, een Turkse film. Het verhaal gaat over Deniz die zijn moeder verloor tijdens de coup van 1980. Samen met zijn vader gaat hij zeven jaar later op reis naar de boerderij van zijn opa aan de Egeïsche kust. Het is de eerste keer dat hij zijn opa ontmoet. De reden hiervan is dat zijn opa, zijn vader heeft onterfd omdat hij als student betrokken was bij de politieke conflicten. Zijn vader ziet als een blok op tegen de ontmoeting met zijn vader.

Trailer Babam ve oglum

IMDB Score: 8,3

Nummer één: Snatch (2000) Turkish en zijn partner Tommy raken betrokken in de wereld van illegale bokswedstrijden. En waarom ook niet? Er valt tenslotte een hele hoop geld te verdienen. Wanneer hun bokser in de eerste ronde al knock out gaat, gaat alles mis. Op hetzelfde moment wisselt een 86-karaats diamant op onrechtmatige wijze van eigenaar. De twee gebeurtenissen lijken niets met elkaar te maken te hebben, maar niets is minder waar.

Trailer Snatch

IMDB Score: 8,3

 

Bekijk ook:

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.