6 films welke je op Netflix moet zien 8
Roman Samborskyi©/ 123rf.com
Saved Read later
Deel dit bericht

6 films welke je op Netflix moet zien

Net nu je dacht dat er best wel wat te zien is op t.v. dit najaar komt Netflix met 6 topfilms. Apple TV+ is Netflix niet ontgaan en dus gooien ze er topfilms tegenaan dit najaar. Sommige films zullen deels gelimiteerd ook het witte doek opzoeken, genoeg reden om eens lekker op de bank te hangen.

Steven Solderbergh geeft ons een Meyryl Sleep geleid onderzoeksdrama, de reunie van Maerin Scorsese met acteurs van Goodfellas. Nexflix stelt ons dit najaar zeker niet teleur. Tijd voor popcorn, vrij avonden en een hoop kijkplezier!

The Laundromat

Op Netflix: 18 oktober
Acteurs: Meryl Streep, Gary Oldman, Antonio Banderas, Sharon Stone en David Schwimmer.

Ondanks de titel is niets super schoon in The Laundromat. Meryl Streep zet de onderzoeksbril op als Ellen Martin. Een weduwe die helpt bij het blootleggen van een Panama City advocatenkantoors duistere zaken. De film is geispireerd op het Panama Paper schandaal, een Pulitzer prijs winnend onderzoek gepubliceerd in 2016. Geen vreemde met het vertellen van verhalen over echte mensen die bijzondere dingen doen, Erin Brockovich director Steven Soderbergh staat aan het roer. In samenwerking met Scott Z. Bruns die schreef aan onder andere: The Informant.

In the Shadow of the Moon

Op Netflix: 27 sptember
Acteurs: Boyd Holbrook, Cleopatra Coleman, Michael C. Hall en Bokeem Woodbine.
Bekend van Dexter, Michael C. Hall gaat door met het maken van macabere thrillers.

https://www.imdb.com/title/tt8110640/

Dexter alum Michael C. Hall continues his trudge through a marathon of macabre thrillers. Na zijn bewind als de meest beruchte seriemoordenaar van Showtime, speelde Hall in Netflix's episodische nagelbijter Safe en voegt hij zich nu bij Boyd Holbrook van Narcos en Cleopatra Coleman van Better Things voor een psychologische head-scratcher over de obsessieve jacht van een politiedetective op Philadelphia voor een seriemoordenaar die elke negen jaar opduikt. Vingers gekruist doet het voor speurwerk wat Seven deed voor een kartonnen doos.

Bekijk ook:
Een robot als babysit – hoe makkelijk willen we het hebben?

Dolemite Is My Name

Op Netflix: 25 oktober

Acteurs: Eddie Murphy, Keegan-Michael Key, Craig Robinson, Tituss Burgess en Da’Vine Joy Randolph.

Rudy Ray Moore geeft Shaft een run voor zijn Blaxploitation als een aangespoelde cabaretier die zijn eigen persoonlijkheid dumpt, een andere aanneemt en zijn show naar het grote scherm brengt. Eddie Murphy leidt een all-star cast als stripcreatie Dolemite, een pooier met een wandelstok, kung fu-affiniteiten en een hele hoop ambitie. Dolemite Is My Name is gebaseerd op het echte talent dat het Blaxploitation-tijdperk heeft helpen bepalen en wordt geregisseerd door Craig Brewer (Hustle & Flow, Empire) en heeft zelfs een cameo van hiphop-steun Snoop Dogg.

The King

Op Netflix: 1 november

Acteurs: Timothée Chalamet, Joel Edgerton, Ben Mendelsohn, Robert Pattinson en Lily-Rose Depp.

Een Shakespeare-aanpassing – die je zonder CliffsNotes volledig kunt begrijpen – De koning ziet dat Timothée Chalamet's (Call Me by Your Name, Little Women) Hal een kroon op zich neemt die hij nooit wilde hebben wanneer zijn tirannieke vader sterft. Joel Edgerton (Warrior, The Gift) speelt de aangeschoten maat van de nieuwe koning Henry V, John Falstaff, en biedt een beetje komisch reliëf. Welk oordeel van de regisseur van de film, David Michod, wiens serieus brutale films Animal Kingdom en Rover omvatten, we hebben het nodig.

Bekijk ook:
De 10 leukste kerstfilms op Netflix

The Irishman

Op Netflix: 27 november

Acteurs: Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci, Harvey Keitel en Anna Paquin.

Oscar-winnende regisseur Martin Scorsese herenigt zich met zijn Goodfellas, De Niro en Pesci, voor een epische drie en een half uur naoorlogse maffia-actie. Geïnspireerd door Charles Brandt's I Heard You Paint Houses vertel alles, Scrosese's decennia-omvattende, Oscar-aas misdaaddrama verkent het verhaal van de moorden begaan door Frank “The Irishman” Sheeran, gespeeld door De Niro, en biedt theorieën voor enkele van de meest beruchte onopgeloste mysteries van de Verenigde Staten. Inclusief precies wat er is gebeurd met de beroemde gangster Jimmy Hoffa, gespeeld door Pacino.

The Two Popes

Op Netflix: 20 december

Acteurs: Anthony Hopkins, Jonathan Pryce en Juan Minujin.

Zowel Oscar-genomineerd, regisseur Fernando Meirelles (City of God) als scenarist Anthony McCarten (Bohemian Rhapsody) combineren hun ere-stambomen om kijkers een kijkje te geven in het religieuze drama dat zich achter de muren van het Vaticaan afspeelt. Geïnspireerd door echte gebeurtenissen, spelen de films Anthony Hopkins en Jonathan Pryce als verschillende rooms-katholieke leiders, respectievelijk Paus Benedict en Francis, als de twee werken aan compromissen sluiten en “een toekomst smeden voor een miljard volgers van de kerk over de gehele wereld”.

Bekijk ook:

Avatar foto
Jeroen VanderPloeg

Jeroen schrijft sinds 2017 voor zowel nationale als internationale bedrijven. Bij Trending richt hij zich op de laatste trends. De trends waar hij over schrijft richten zich: mode, games, nieuws, gadgets en natuurlijk ook al het andere wat trending is. Jeroen zit overal bovenop om jou ‘up-to-date’ te houden. Ook tijdens zijn reizen is hij altijd opzoek naar de laatste trends.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.