in ,

NiceNice LOLLOL CoolCool

De leukste kerstfilms op Netflix

De meest sfeervolle tijd van het jaar komt er weer aan: kerst! En wat is een kerst zonder kerstfilms? Om alvast wat in de stemming te komen, zetten we de leukste films op Netflix voor jou op een rijtje. Zo hoef je in december alleen nog maar de kerstkransjes en chocolademelk klaar te zetten!

  1. The princess switch (2018)

Deze zoetsappige, humoristische kerstfilm gaat over een nuchtere banketbakster en een toekomstige prinses die ontdekken dat ze dubbelgangers zijn. Ze verzinnen een plan om van elkaars compleet verschillende levens te ruilen tijdens de kerstdagen.

  1. Christmas wedding planner (2017)

Een romantische film die gaat over een knappe privédetective, ingehuurd om een van de grootste opdrachten van een bruiloftsplanner in de war te gooien. Haar leven staat op de kop! Zou er toch iets opbloeien tussen de twee?

  1. Office christmas party (2016)

Een humoristische film, met in de hoofdrol onze favoriete actrice Jennifer Aniston. Een kantoormanager wil zijn zus (de CEO) tegenhouden om zijn afdeling op het werk te sluiten. Om een grote klant binnen te halen organiseert hij een gigantische kerstborrel op het werk.

  1. A christmas prince: The royal wedding (2018)
Bekijk ook:
Top 10 trending films en series op Netflix – Week 14

Een romantsiche feelgood film over de ambitieuze journaliste Amber die naar Oost-Europa reist voor een koninklijk evenement. Ze blijkt niet helemaal te passen tussen het koninklijke protocol, maar toch hangt er meer in de lucht dan een journalistiek verslag..

  1. The holiday calendar (2018)

Een getalenteerde fotografe zit opgesloten in een uitzichtloze baan tot ze een antieke adventkalender erft. Dit is er namelijk niet zo maar een, hij voorspelt de toekomst en wijst haar de weg naar de liefde.

Bekijk ook:

Geschreven door Ilse

Ik ben Ilse Feringa, wonend in Drachten. Ik studeer momenteel af aan sociaal pedagogische hulpverlening. Ik ben geïnteresseerd in wat er allemaal om me heen gebeurd, trends, ontwikkelingen, de mens. Graag deel ik deze interesse met jullie door te schrijven. Hiernaast hou ik mij in mijn vrije tijd bezig met kunstschaatsen, fitness, mijn bijbaantjes en vooral heel erg veel gezelligheid. Hierover gaan jullie nog veel terugzien in mijn artikelen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Arnhemmer slaat zijn zoontje dood met zwaard

ABBA komt in 2020 met nieuwe nummers