De 10 leukste kerstfilms op Netflix 13
Saved Read later
Deel dit bericht

De 10 leukste kerstfilms op Netflix

De meest sfeervolle tijd van het jaar komt er weer aan: kerst! En wat is een kerst zonder kerstfilms? Om alvast wat in de stemming te komen, zetten we de leukste films op Netflix voor jou op een rijtje. Zo hoef je in december alleen nog maar de kerstkransjes en chocolademelk klaar te zetten!

The knight before Christmas

Laten we beginnen met de titel, wat een leuke woordgrap is op ‘the night before christmas’. Maar dat is, zoals we allemaal weten, een heel andere film. The knight before christmas gaat over een tovenares een ridder genaamd Sir Cole naar het heden brengt. Hij komt terecht in de Amerikaanse staat Ohio. Daar wordt hij vrienden met Brooke die scheikundelerares is. Brook gelooft al jaren niet meer in de liefde. Sir Cole wordt door Brooke meegenomen in het moderne leven en helpt hem met het zoeken naar de enige mogelijkheid hem terug naar huis te brengen. Maar je raadt het al! Door de innige samenwerking tussen Sir Cole en Brooke, begint hij te twijfelen of hij niet liever blijft.

The princess switch

Deze zoetsappige, humoristische kerstfilm gaat over een nuchtere banketbakster en een toekomstige prinses die ontdekken dat ze dubbelgangers zijn. Ze verzinnen een plan om van elkaars compleet verschillende levens te ruilen tijdens de kerstdagen.

Klaus

Op de postbode academie zijn ontzettend veel goede studenten. Maar er is er eentje die echt heel slecht is in studeren: Jesper. Omdat hij de slechtste student van de postbode academie is, wordt hij geplaatst op een eiland bij de noordpoolcirkel. Hij komt op een plek terecht waar de inwoners amper met elkaar praten. Ook sturen ze eigenlijk nooit post naar elkaar. Een zeer slechte plek voor een postbode in opleiding dus. Precies op het moment dat Jesper er eigenlijk de brui aan wil geven ontmoet hij Klaus. Klaus is een eenzame timmerman die woont in een huis vol met speelgoed. Deze ontmoeting verandert alles.

Christmas wedding planner

Een romantische film die gaat over een knappe privédetective, ingehuurd om een van de grootste opdrachten van een bruiloftsplanner in de war te gooien. Haar leven staat op de kop! Zou er toch iets opbloeien tussen de twee?

Let it snow

De lezers onder ons herkennen het verhaal waarschijnlijk een beetje. De film is namelijk geïnspireerd op het boek Let it snow: Three Holliday Romances. De boekenreeks is in de film door elkaar gehusseld tot één verhaal. In de film worden de bewoners van het plaatsje Gracetown bedolven onder meters sneeuw tijdens een sneeuwstorm. Doordat de sneeuw de dagelijkse gang van zaken verstoort, worden vriendschappen, relaties en de toekomst van een groep schoolgaande kinderen op de proef gesteld.

Office christmas party

Een humoristische film, met in de hoofdrol onze favoriete actrice Jennifer Aniston. Een kantoormanager wil zijn zus (de CEO) tegenhouden om zijn afdeling op het werk te sluiten. Om een grote klant binnen te halen organiseert hij een gigantische kerstborrel op het werk.

A christmas prince: The royal wedding

Een romantsiche feelgood film over de ambitieuze journaliste Amber die naar Oost-Europa reist voor een koninklijk evenement. Ze blijkt niet helemaal te passen tussen het koninklijke protocol, maar toch hangt er meer in de lucht dan een journalistiek verslag..

The holiday calendar

Een getalenteerde fotografe zit opgesloten in een uitzichtloze baan tot ze een antieke adventkalender erft. Dit is er namelijk niet zo maar een, hij voorspelt de toekomst en wijst haar de weg naar de liefde.

Holiday in the wild

Het verhaal gaat over Kate Conrad (Kristin Davis) die haar tweede huwelijksreis met haar man in rook op ziet gaan. Ze had de reis geregeld nadat haar zoon is gaan studeren, om niet in een sleur te raken. Helaas liep het allemaal anders. Haar man verbrak plotseling de relatie. Omdat Kate niet iemand is die thuis gaat zitten treuren, besluit ze alleen op Safari naar Afrika te gaan. Zal Afrika en haar mooie natuur en dieren er voor gaan zorgen dat haar liefdesleven weer opbloeit?

Holliday Rush

En dan nu de nummer één. Al is dit niet echt spannend meer want je hebt het hier boven al kunnen lezen: Holliday Rush. Deze film gaat over de New Yorkse radio DJ Rush Williams. Sinds hij weduwnaar is en zijn kinderen hun moeder zijn verloren, is hij alleen maar bezig hen te verwennen. Omdat zijn kinderen nogal luxe cadeautjes willen hebben op het moment dat hij zijn baan verliest, komt hij in de problemen. Zijn vriend en producer Roxy Richardson én zijn tante Jo besluiten hem te helpen. Dit doen ze door een ander radio station te kopen, met als voorwaarden dat Rush en zijn familie minder geld uit gaan geven en eenvoudiger gaan leven.

Deel dit bericht
Read later
Ilse

Ik ben Ilse Feringa, wonend in Drachten. Ik studeer momenteel af aan sociaal pedagogische hulpverlening. Ik ben geïnteresseerd in wat er allemaal om me heen gebeurd, trends, ontwikkelingen, de mens. Graag deel ik deze interesse met jullie door te schrijven. Hiernaast hou ik mij in mijn vrije tijd bezig met kunstschaatsen, fitness, mijn bijbaantjes en vooral heel erg veel gezelligheid. Hierover gaan jullie nog veel terugzien in mijn artikelen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.