in

Brits onderzoek: zoveel jaar ben je in je leven brak

Een bonkend hoofd, een droge mond en een golf van misselijkheid

Je doet je ogen open en je weet al hoe laat het is. Een bonkend hoofd, een droge mond en een golf van misselijkheid die je overspoelt als je probeert te bewegen. Dan besef je dat het gisteravond misschien net íets te gezellig is geweest en dat je die laatste paar drankjes beter even had kunnen overslaan. Je neemt je heilig voor om de volgende keer minder te drinken, maar dat heb je jezelf al wel vaker voorgenomen.

Mocht je je nou afvragen hoeveel dagen van je leven je creperend in bed of op de bank doorbrengt dan hebben wij een antwoord voor je. Het Britse vitaminemerk Healthspan was benieuwd naar deze vraag en ze zijn een onderzoek gestart. Healthspan heeft 2000 volwassen gevraagd naar hun drankgebruik (of misbruik) en de resultaten zijn best wel schokkend.

Het blijkt namelijk dat we gemiddeld 724 dagen van ons leven een kater hebben. 724 dagen is twee jaar! Twee jaar van ons leven brengen we dus door met een kater!

Bekijk ook:
De nieuwste trends op bbq-gebied

Als je het zo bekijkt is het eigenlijk best wel zonde, dus misschien de volgende keer toch maar een paar drankjes minder drinken?

Bekijk ook:

Geschreven door Inge

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

livestream stervende man

Fransman wil zijn sterven livestreamen op Facebook uit protest

terugroepactie albert heijn

Terugroepactie: Salmonella in blokjes Goudse Kaas Albert Heijn