terugroepactie albert heijn
Saved Read later
Deel dit bericht

Terugroepactie: Salmonella in blokjes Goudse Kaas Albert Heijn

Albert Heijn roept op om de Goudse Kaas blokjes van het huismerk niet op te eten en terug te brengen. De supermarkt heeft laten weten dat er salmonella is aangetroffen in de blokjes kaas. 

Terugroepactie Albert Heijn

Het gaat om de Goudse Kaas van het huismerk met een ‘ten minste houdbaar tot datum' van 02-11-2020. Klanten worden verzocht om de kaas niet te eten, indien dit niet al gebeurt is, en het terug te brengen naar een Albert Heijn-winkel. Zij krijgen dan hun geld terug.

Wat is Salmonella?

De salmonellabacterie kan zorgen voor darminfecties. Je ervaart dan buikkramp, misselijkheid, braken en diarree. Soms is er ook last van hoofdpijn, koorts of spierpijn. Vooral kinderen, ouderen, zwangere vrouwen en mensen met een zwakker afweersysteem zijn gevoelig voor salmonella.

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.