De vijf leukste kookshows op Youtube! 12
Saved Read later
Deel dit bericht

De vijf leukste kookshows op Youtube!

Hou jij van koken? Of vind je het gewoon fijn om te kijken hoe je de lekkerste gerechten kan maken? Trending.nl heeft een top vijf gemaakt van de leukste kookkanalen op Youtube. Het aanbod van kookkanalen is erg groot. Allemaal maken ze interessante en inspirerende video’s. Wil jij weten wat de leukste kookkanalen zijn op Youtube? Lees dan snel verder!

Kali Muscle

We beginnen direct met een bijzonder kookkanaal. Heb je je altijd al afgevraagd wat mensen in de gevangenis nou eigenlijk koken? Of ben je iemand die elke week de sportschool uitspeelt maar weinig budget heeft, dan is dit kanaal echt iets voor jou. De hoofdpersoon van dit kookkanaal is ‘Kali Muscle’ en je ziet direct waarom hij deze bijnaam heeft aangenomen. Hij heeft zelf vastgezeten, dus hij weet alles over hoe ze in de gevangenis koken. Daarnaast weet hij ook precies wat je moet eten om zo groot te worden als hij. Maar dan in de goede zin van het woord. Daarnaast zie je zijn ‘struggle’ om zijn kinderen op het rechte pad te houden. Een vermakelijk kanaal om te bekijken dus.

Bekijk ook:
De week zonder vlees: Ga jij de uitdaging aan?

Ras Kitchen

Ras Kitchen gaat over een man genaamd Mokko. Mokko is een Jamaicaan, woonachtig aan rivier in hoe kan het ook anders: Jamaica. Zijn grootste hobby en passie is koken. Nadat hij in contact kwam met een filmmaker, besloten ze om samen een kookshow op Youtube te starten. In Ras Kitchen leer je alles over de Jamaicaanse keuken. Het fijne aan dit kanaal is dat Mokko een hele relaxte man is en op z’n gemakje de gerechten bereidt.

TheWolfePit

De hoofdpersoon in TheWolfePit is een Texaanse vader. Hij maakt veel gerechten die goed geschikt zijn voor gezinnen die van ongezond en lekker eten houden. Ja, lekker en ongezond! Dus als je zoekt naar maaltijden waar de vitaminen er vanaf spatten. Dan moet je hier niet zijn. Ook heeft hij een videoserie waar hij de meest bizarre producten uitprobeert. Hij eet bijvoorbeeld steaks van een dollar en kip uit blik. Wanneer hij dit gegeten heeft, geeft hij zijn eerlijke ongezouten mening. Heerlijk om naar te kijken.

First We Feast

Dit kanaal is eigenlijk niet echt een ‘kookkanaal’ te noemen. Dit komt omdat er geen recepten worden gemaakt. Wel testen ze heerlijke gerechten uit. Het team van presentatoren geven hun mening over de gerechten die ze hebben uitgeprobeerd. Één van de leukste onderwerpen op dit kanaal is de show ‘Hot Ones’. In dit onderdeel worden beroemdheden geïnterviewd terwijl ze steeds pittigere kip aan het eten zijn. Erg vermakelijk om te zien!

Bekijk ook:
Live band of DJ? Wat past het beste bij jouw trouwfeest?

You Suck At Cooking

Zoals je merkt zijn niet alle kookkanalen heel erg serieus te noemen. Dat neemt niet weg dat ze erg leuk zijn om naar te kijken. Het kanaal ‘You Suck At Cooking’ is hier het schoolvoorbeeld van. De recepten gaan gepaard met grappen en grollen. Het is een soort ‘kookcomedy’. Dus als je eens lekker wil lachen en van eten houdt, is deze show de allergrootste aanrader!

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.