NikkieTutorials is transgender 12
Saved Read later
Deel dit bericht

NikkieTutorials is transgender

NikkieTutorials heeft vandaag in een YouTube video bekend gemaakt dat ze transgender is. De 25-jarige Nikkie de Jager werd in 1994 geboren in het verkeerde lichaam.

Chantage

De 25-jarige YouTube-ster en visagiste van menig bekend persoon werd gechanteerd. Anderen dreigden het verhaal te lekken naar de pers. Maar Nikkie was sneller en kon zo alsnog haar eigen verhaal doen.

Tijd voor de waarheid

In de video die de 25-jarige De Jager plaatste op YouTube, gaf ze aan dat ze het nieuwe jaar goed wilde beginnen. Dat ze de waarheid aan de wereld en met name aan haar volgers wilde vertellen. Bekijk de hele video hier:

Transitie tijdens het vloggen

Het is bijzonder dat kijkers het niet eerder hebben doorgehad. Op 19-jarige leeftijd onderging Nikkie namelijk haar geslachtsoperatie. En ja, in die tijd vlogde ze ook al. Een groot aantal mensen zal dan ook de transitie van Nikkie hebben meegemaakt. Daarnaast hoopt Nikkie om jonge jongens en meisjes te inspireren die wellicht in een zelfde situatie zitten.

Bekijk ook:
Hoe is het nu met Lil’ Kleine?

Veel lieve reacties

De 25-jarige Nikkie krijgt veel reacties op social media. Het grootste gedeelte van deze reacties is postief. Iets wat natuurlijk ook ervoor zorgt dat Nikkie gewoon lekker door kan gaan met zichzelf zijn!

https://twitter.com/vic23/status/1216808659436613638

https://twitter.com/Jezzebellz/status/1216830547764359169

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.