in

LOLLOL

NikkieTutorials is transgender

NikkieTutorials heeft vandaag in een YouTube video bekend gemaakt dat ze transgender is. De 25-jarige Nikkie de Jager werd in 1994 geboren in het verkeerde lichaam.

Chantage

De 25-jarige YouTube-ster en visagiste van menig bekend persoon werd gechanteerd. Anderen dreigden het verhaal te lekken naar de pers. Maar Nikkie was sneller en kon zo alsnog haar eigen verhaal doen.

Tijd voor de waarheid

In de video die de 25-jarige De Jager plaatste op YouTube, gaf ze aan dat ze het nieuwe jaar goed wilde beginnen. Dat ze de waarheid aan de wereld en met name aan haar volgers wilde vertellen. Bekijk de hele video hier:

Transitie tijdens het vloggen

Het is bijzonder dat kijkers het niet eerder hebben doorgehad. Op 19-jarige leeftijd onderging Nikkie namelijk haar geslachtsoperatie. En ja, in die tijd vlogde ze ook al. Een groot aantal mensen zal dan ook de transitie van Nikkie hebben meegemaakt. Daarnaast hoopt Nikkie om jonge jongens en meisjes te inspireren die wellicht in een zelfde situatie zitten.

Bekijk ook:
Rowan Atkinson stopt met Mr Bean

Veel lieve reacties

De 25-jarige Nikkie krijgt veel reacties op social media. Het grootste gedeelte van deze reacties is postief. Iets wat natuurlijk ook ervoor zorgt dat Nikkie gewoon lekker door kan gaan met zichzelf zijn!

Expert

Geschreven door Thom

TrendwatcherAuteurPoll ingezonden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wanneer winterbanden?

De vijf leukste kookshows op Youtube!