Top 10 horrorfilms om in 2020 naar uit te kijken 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 horrorfilms om in 2020 naar uit te kijken

2019 was een goed jaar voor de horrorliefhebber. Horrorfilms als IT: Chapter Two en Pet Sematary kwamen afgelopen jaar uit en bezorgde ons het nodige angstzweet. 2020 belooft op zijn beurt een griezelig jaar te worden met onder andere The Purge 5, een nieuwe Saw en The Turning. Hieronder de top 10 om naar uit te kijken dit jaar. (januari 2020: Niet alle trailers zijn al beschikbaar, maar de trailers die beschikbaar zijn staan in het artikel)

1. The Purge 5

Eén keer per jaar staat de Amerikaanse overheid 12 uur lang alle misdaden toe. Het bleek een geslaagd huwelijk tussen morele vraagstukken en sadistische moorden. The Purge 5 wordt het sluitstuk van de reeks. Niet alleen in de stad is de Purge nu populair, maar ook buiten de bebouwde kom moet je gaan oppassen.

2. Fantasy Island

Er gebeuren hele griezelige dingen op het eiland. In de ABC-serie ‘Fantasy Island’ maakte Mr. Roarke met zijn kleine assistent Tattoo tussen 1977-1984 de diepste verlangens van zijn gasten waar in de Stille Oceaan. Fantasy Island geeft een sinistere draai aan dit verhaal. Waar eens dromen uitkwamen op het eiland is het nu tijd voor nachtmerries die werkelijkheid worden.

Bekijk ook:
De 10 meest huiveringwekkende wezens ooit gevangen op camera

3. Candyman

We kennen allemaal wel Freddy Krueger, Jason Voorhees en Chucky. Candyman is wat minder bekend, maar de man met de vleeshaak is zeker de moeite waard. 28 jaar na de eerste film is er nieuw leven geblazen in de Candyman.

4. The Turning

Een jonge gouvernante voedt twee wezen op. Langzamerhand gebeuren er steeds meer onverklaarbare verschijningen en horen ze akelige geluiden in het oude landhuis. Wat is er aan de hand in dit klassieke spookverhaal?

5. Saw

De laatste films uit 2017 met de titel “Jigsaw” had weinig succes. Na 8 films is het ook wel een beetje klaar. Tenminste dat dachten we, want dit jaar komt deel 9 uit die voorlopig door het leven gaat als “Saw”. Volgens de producers gaat het de grootste en goorste martelval ooit woorden. Misschien toch wel de moeite waard?

6. Underwater

Nadat een aardbeving hun ondergrondse lab door elkaar schudt, ontdekt de crew dat een nieuw likje verf nog het minste van hun zorgen is. Wat gebeurt hier allemaal?

7. A Quiet Place: Part 2

De overlevenden van de eerste A Quite Place rijden rustig door de straat. Mensen lopen op straat. Niks aan de hand, maar dan klinken heftige geluiden en zit je al op het puntje van je stoel. Zelfs het zachtste geluid kan al duidelijk zijn.

Bekijk ook:
De 10 meest huiveringwekkende wezens ooit gevangen op camera

8. The Invisible Man

Na de zelfmoord van Cecilia’s manipulatieve ex blijkt dat de wetenschapper haar een smak geld naliet. Nare gebeurtenissen volgen elkaar op, ook nu haar ex dood is. Niet alleen haar leven is in gevaar, maar ook die van haar naasten.

9. Last Night in Soho

Last Night in Soho is een aankomende psychologische horrorfilm. De jonge Eloise raakt compleet geobsedeerd door Sandy en slaagt er ook in om zich in de entourage van haar idool te wringen. Dat is erg vreemd, want de zangeres leeft in het Londen van de jaren ’60. Last Night in Soho is een film over gruwelijk ontsporend tijdreizen.

10. Antlers

De laatste film in deze top 10 is Antlers. Een lerares uit een klein stadje in Oregan en haar broer ontdekken een gevaarlijk geheim dat beangstigende gevolgen heeft. Doorstaat de lerares de doodsangsten die een mysterieuze leerling haar bezorgd?

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.