voetballer geraakt door bliksem

Schokkende beelden: voetballer wordt geraakt door bliksem tijdens training

0 Shares

Vaak wordt geadviseerd om niet in de buurt te komen van hoge bomen en open velden tijdens onweer en bliksem. Ivan Zaborsky, een Russische voetballer, ligt in coma sinds zijn ketting geraakt werd door bliksem tijdens een training.

Voetballer geraakt door bliksem

Ivan Zaborsky is goalkeeper bij FC Znamya Truda. Hij was afgezonderd van zijn team bezig met een training toen zijn ketting de bliksem aantrok. Er wordt gezegd dat de lucht op dat moment helder was. Zodra hij neerviel op de grond zijn zijn teamgenoten en coach naar hem toegesneld.

Zijn trainer, Anton Basov, heeft een hartmassage uitgevoerd en mond-op-mond beademing gegeven. Hierna is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht en vervolgens via helikopter naar een kliniek in Moskou. Volgens zijn vriendin is hij op dit moment stabiel.

Coma

Ivan Zaborsky was tijdelijk weer bij bewustzijn maar door een scherpe, pijnlijke schok moest hij weer terug in coma gebracht worden. Zijn ouders zijn bij hem. Hij heeft een litteken rondom zijn nek overgehouden aan het incident en er is een long beschadigd. Zijn leven is waarschijnlijk, tot dusver, gered door het snelle handelen van zijn trainer.

 

Bekijk ook:

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.