voetballer geraakt door bliksem
Saved Read later
Deel dit bericht

Schokkende beelden: voetballer wordt geraakt door bliksem tijdens training

Vaak wordt geadviseerd om niet in de buurt te komen van hoge bomen en open velden tijdens onweer en bliksem. Ivan Zaborsky, een Russische voetballer, ligt in coma sinds zijn ketting geraakt werd door bliksem tijdens een training.

Voetballer geraakt door bliksem

Ivan Zaborsky is goalkeeper bij FC Znamya Truda. Hij was afgezonderd van zijn team bezig met een training toen zijn ketting de bliksem aantrok. Er wordt gezegd dat de lucht op dat moment helder was. Zodra hij neerviel op de grond zijn zijn teamgenoten en coach naar hem toegesneld.

Zijn trainer, Anton Basov, heeft een hartmassage uitgevoerd en mond-op-mond beademing gegeven. Hierna is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht en vervolgens via helikopter naar een kliniek in Moskou. Volgens zijn vriendin is hij op dit moment stabiel.

Coma

Ivan Zaborsky was tijdelijk weer bij bewustzijn maar door een scherpe, pijnlijke schok moest hij weer terug in coma gebracht worden. Zijn ouders zijn bij hem. Hij heeft een litteken rondom zijn nek overgehouden aan het incident en er is een long beschadigd. Zijn leven is waarschijnlijk, tot dusver, gered door het snelle handelen van zijn trainer.

Bekijk ook:
De nieuwste trends in thuisfitnessapparatuur

 

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.