in , ,

OMGOMG sadsad

Schokkende beelden: voetballer wordt geraakt door bliksem tijdens training

Hij ligt op dit moment in coma

voetballer geraakt door bliksem

Vaak wordt geadviseerd om niet in de buurt te komen van hoge bomen en open velden tijdens onweer en bliksem. Ivan Zaborsky, een Russische voetballer, ligt in coma sinds zijn ketting geraakt werd door bliksem tijdens een training.

Voetballer geraakt door bliksem

Ivan Zaborsky is goalkeeper bij FC Znamya Truda. Hij was afgezonderd van zijn team bezig met een training toen zijn ketting de bliksem aantrok. Er wordt gezegd dat de lucht op dat moment helder was. Zodra hij neerviel op de grond zijn zijn teamgenoten en coach naar hem toegesneld.

Zijn trainer, Anton Basov, heeft een hartmassage uitgevoerd en mond-op-mond beademing gegeven. Hierna is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht en vervolgens via helikopter naar een kliniek in Moskou. Volgens zijn vriendin is hij op dit moment stabiel.

Coma

Ivan Zaborsky was tijdelijk weer bij bewustzijn maar door een scherpe, pijnlijke schok moest hij weer terug in coma gebracht worden. Zijn ouders zijn bij hem. Hij heeft een litteken rondom zijn nek overgehouden aan het incident en er is een long beschadigd. Zijn leven is waarschijnlijk, tot dusver, gered door het snelle handelen van zijn trainer.

Bekijk ook:
Jullie leukste reacties op NED-SPA

 

Bekijk ook:

Contributor

Geschreven door Sandra Vernon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

5 Geweldige Johnny Depp films

Studenten in de problemen door coronacrisis