Natasha Crown
Saved Read later
Deel dit bericht

OnlyFans model Natasha Crown heeft de dikste derrière ter wereld

Sommige vrouwen zijn trots op hun royale achterwerk, maar er zijn voluptueuze dames die er alles aan doen om het dikste achterwerk ter wereld te krijgen. De Zweedse Natasha Crown is zo'n vrouw. Ze heeft zo'n dikke reet dat mannen er bang van worden, maar er zijn ook duizenden fans die haar adoreren. Wij kijken graag naar een volle maan, dus besloten we om Natasha even bij te schijnen.

Natasha Crown werkt aan de dikste bilpartij

De 27 jarige Zweedse OnlyFans-ster heeft inmiddels al vijf ‘Brazilian bum lifts‘ laten doen, maar denkt er niet aan om te stoppen. Ze heeft een grote schare fans op verschillende social-media accounts, waaronder Instagram, waar maar liefst twee miljoen volgers graag kijken naar de enorme omvang van haar bilpartij. Haar laatste video werd binnen een dag ruim 17.000 geliked, liefhebbers genoeg dus.

Ondanks het feit dat een paar miljoen volgers smullen van haar imposante achterwerk. staan de mannen niet voor haar in de rij. “Ik denk dat de mannen niet weten wat ze met mijn kont moeten doen, ze worden er bang van. Ze zouden meer naar mijn persoonlijkheid moeten kijken” aldus de Zweedse Natasha. Het is echter moeilijk om haar omvang te negeren, haar massieve billen zijn nu eenmaal erg aanwezig.

Bekijk ook:
Dit zijn de engste plekken op aarde

Een derrière waar je niet omheen kunt

Natasha werd op 4 oktober 1994 geboren, en liet haar kont voor de eerste keer opvullen toen ze 17 was. Ze heeft naast de implantaten in haar achterwerk ook verschillende lip-fillers, borstvergrotingen en andere ingrepen laten doen. Ze hoeft het voor het geld niet te laten, ze verdient genoeg als influencer en is een ster op de Zweedse televisie, waar ze regelmatig meedoet aan datingshows en realityshows.

Haar gigantische reet brengt echter ook problemen met zich mee. In het vliegtuig moet ze twee zitplaatsen reserveren, en ze past bijvoorbeeld niet in de attractie van een pretpark. Ze is nu zelf een attractie die miljoenen mensen graag op hun tijdlijn voorbij zien komen. Ze krijgt dagelijks liefdesbrieven en de meest uiteenlopende vragen van aanbidders. Natasha kan ervan genieten, en gaat rustig door met haar metamorfose. We hebben hieronder een aantal foto's geplaatst.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.