in ,

Wat is OnlyFans en hoe verdien je er geld mee?

OnlyFans is niet alleen voor het verkopen van naaktfoto’s

We zien steeds vaker dat BN’ers en internationale sterren gebruik maken van OnlyFans, maar wat is OnlyFans precies? Kun je hier zelf ook geld mee verdienen? En moet je dan per se naaktfoto’s verkopen, of is dat een keuze? Wij hebben het allemaal voor jou uitgezocht.

Wat is OnlyFans?

OnlyFans is een van de makkelijkste manieren om online geld te verdienen, vooral als je al een aantal volgers op social media hebt. Andere mensen moeten jou betalen om jou te kunnen volgen op OnlyFans. Je wordt dus alleen gevolgd door mensen die echt interesse hebben in jou en jouw doen en laten. Hetgeen wat Onlyfans zo origineel maakt, is dat seksuele inhoud niet tegen de regels is. Je mag dus gewoon naaktfoto’s uploaden op het platform. Het idee achter OnlyFans was niet per se om seksuele inhoud op te plaatsen, maar het is ook niet tegen de regels. Er zijn genoeg mensen die flink wat geld verdienen op OnlyFans zonder seksuele inhoud. Voor de mensen die hier wel graag mee bezig zijn is deze website een goede manier om snel wat extra geld te verdienen.

Wie gebruiken OnlyFans?

Het is dus niet zo dat er op OnlyFans alleen mensen zitten die graag hun lichaam verkopen, alhoewel dit voor een groot gedeelte van de gebruikers wel zo is. Er zitten ook fitness trainers, chefs, gamers en nog meer onschuldige groepen op het platform. Ook BN’ers en internationale sterren maken gebruik van OnlyFans. Zo hebben volgers van Ferry Doedens wel heel veel van hem mogen zien, en natuurlijk mogen we Bella Thorne ook niet vergeten die ervoor gezorgd heeft dat het platform zijn budget moest aanpassen omdat zij binnen één dag miljoenen wist binnen te halen. Ook sterren zoals Cardi B, Blac Chyna, Pia Mia en Tyga maken gebruik van het platform. En voor de mannen onder ons: als je Mia Khalifa begint te missen, zij zit er ook op.

Bekijk ook:
5 bizarre Tinder dates

Hoeveel verdienen sterren met OF?

Wat je uiteindelijk met OnlyFans kan verdienen is helemaal afhankelijk van het aantal volgers wat je hebt en de prijs die je voor een abonnement vraagt. Blac Chyna heeft bijvoorbeeld 16,3 miljoen volgers en vraagt ongeveer 45 euro voor een abonnement op haar profiel. Daarmee verdiende zij vorig jaar ongeveer 15 miljoen per maand. Cardi B, daarentegen, heeft maar liefst 75,8 miljoen volgers maar vraagt ongeveer 4 euro voor een abonnement op haar profiel. Ondanks het grote aantal volgers verdient zij daarom minder dan Blac Chyna en moet zij het doen met 7 miljoen per maand. Daarnaast kan je wel een groot aantal volgers hebben, maar niet alle volgers zullen een abonnement nemen op jouw profiel. En laat dat nu juist hetgeen zijn wat jou geld oplevert.

Verdiensten OnlyFans

Het is mogelijk om op de website van OnlyFans te berekenen wat jij ongeveer per maand zou kunnen verdienen met het platform. Als je bijvoorbeeld 1000 volgers hebt op jouw social media kanalen, en 5 dollar vraagt voor een abonnement, dan zou je tussen de 50 en 250 dollar per maand kunnen verdienen. De website gaat er dan vanuit dat tussen de 1 en 5 procent van jouw volgers ook een abonnement zal nemen. Daarnaast kun je ook nog inkomsten krijgen door een fooi te verdienen of betaalde berichten te sturen. Met 1000 volgers en een prijs van 15 dollar per maand zou je al gauw tussen de 150 en 750 dollar per maand kunnen verdienen.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 bizarste seksspeeltjes

Foutje gezien? Laat het ons weten! Selecteer de tekst en druk Ctrl+Enter.

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Poll: Ben je voorstander van een avondklok?

Quiz: Welk dier zie je hier?