The lord of the rings
Saved Read later
Deel dit bericht

The Lord of the Rings-serie op Amazon Prime krijgt veel seizoenen (+ releasedatum en trailer)

Liefhebbers van het fantasy-genre kunnen vol verwachting uitkijken naar een nieuwe serie op Amazon Prime. The Lord of the Rings: The Rings of Power is al helemaal uitgestippeld, we kunnen genieten van veel seizoenen van deze serie. We zetten de verwachtingen op een rijtje, evenals de datum waarop de eerste aflevering is te zien, en een fantastische teaser-trailer om jullie vast op te warmen.

The Lord of the Rings: The Rings of Power

Het verhaal kijkt naar de opkomst van Sauron, en het smeden van de Rings of Power. Deze ringen werden aan de mensen, elfen en dwergen gegeven met het oog om oppermachtig te worden. Sauron wist in het diepste geheim de ringen te beheersen met een eigen ring, zo kreeg hij uitermate veel invloed op Midden-Aarde. We zien in de serie, in een tijdsbestek van duizenden jaren, een hoop gebeurtenissen passeren. Deze hebben allemaal een verlengde met The Lord of the Rings trilogie.

Bekijk ook:
Waarom kijken we zo graag naar horror?

Zo zien we Galadriel, die samen met de menselijke sterveling probeert te overleven op de Sundering Seas. De elf is op zoek naar de moordenaars van haar broer. We zien in de serie ook de opkomst en ondergang van Númenor, het eiland waar Aragorn vandaan komt. Verder zien we een episch gevecht tegen Sauron, waarin mensen en elfen zij aan zij vechten tegen de kwaadaardige heerser.

Releasedatum en trailer

Het wordt een serie van maar liefst 50 uur, en is vanaf het begin tot het einde uitgestippeld. Er is dus een duidelijk begin, midden en einde. Er hangt een gigantisch prijskaartje aan de serie, dus het is te hopen dat het publiek en critici het eerste seizoen positief zullen ontvangen. De producenten wachten vol spanning af, maar zijn ervan overtuigd dat The Lord of the Rings: The Rings of Power het beoogde kwaliteit heeft.

Het eerste seizoen is vanaf 2 september 2022 te streamen op Amazon Prime. Als dit seizoen goed wordt ontvangen dan zal de serie verder worden uitgerold. We hebben hieronder een weergaloze teaser-trailer geplaatst. Volgens co-showrunner JD Payne ‘zijn er dingen die pas in seizoen 5 hun vruchten afwerpen‘. Hij is samen met Patrick McKay de uitvoerend producent van de serie.

Bekijk ook:
Waarom kijken we zo graag naar horror?
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.