Charlie Sheen piswoest omdat zijn dochter op OnlyFans zit 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Charlie Sheen piswoest omdat zijn dochter op OnlyFans zit

Wie Charlie Sheen de afgelopen jaren een beetje heeft gevolgd die weet dat de acteur het vogeltje van zijn koekoeksklok op regelmatige basis in een pornoactrice of in een ander levend wezen stopt. Je zou dus denken dat hij trots op zijn dochter is, de 18 jarige Sami Richards, die sindskort op OnlyFans zit. Maar niets is minder waar, Charlie is piswoest op Sami. Je leest er hier alles over.

Dochter van Charlie Sheen en Denise Richards

Sinds bekend is geworden dat Charlie Sheen besmet is met het HIV-virus staat zijn losbandige seksleven op een laag pitje. Maar daar denkt zijn dochter anders over. Hij kreeg Sami Richards 18 jaar geleden samen met actrice Denise Richards. Sami heeft namelijk een OnlyFans account geopend waarop fans kunnen betalen voor ‘expliciete content'. Tegen betaling staat ze dus met haar heilige graal voor de camera.

Sami Richards is ook op Instagram te vinden, maar dat platform staat naaktbeelden niet toe, wat anders is bij OnlyFans, waar het platform juist bekend om staat. Sommige vrouwen (en mannen) verdienen goudgeld met hun account. Dat zal in het geval van Sami Richards ook zo zijn, omdat ze uiteraard ‘de dochter van' is. Haar vader is echter niet zo blij met deze keuze, en dat laat hij weten ook.

Charlie Sheen geeft zijn ex de schuld

Sami woont namelijk sinds kort weer bij haar moeder, en niet lang daarna heeft ze zich aangemeld op het platform, tot grote onvrede van ‘Mr Tigerblood'. “Onder mijn dak zou dit nooit kunnen gebeuren” zegt de acteur tegen een interview met US Weekly. Hij zegt erbij dat hij het niet goedkeurt, maar tegelijkertijd ook niet kan doen tegen haar keuze. Hij heeft haar geadviseerd om het stijlvol te houden.

Hij wil niet dat ze haar integriteit te grabbel gooit op zo'n jonge leeftijd. “Het enige wat ik kan doen is haar raad en vertrouwen geven, ze maakt nu eenmaal haar eigen keuzes” aldus de acteur. Feit is wel dat zijn dochter op dit moment een betaalde account heeft waar een hoop nieuwsgierige fans graag 19.99 dollar per maand voor neertellen. Wij hebben wat brave Instagram-foto's van Sami hieronder geplaatst

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.