Zien: YouTuber breekt record met grootste tandpasta-explosie

0 Shares

Een wereldrecord halen met tandpasta? Waarschijnlijk vind je dit een gek idee, maar het kan blijkbaar echt. In zijn video creëert YouTuber Mark Rober de aller grootste tandpasta-explosie ooit. Vrij bizar toch? Maar het moet gezegd worden; het ziet er nog al episch uit!

In de YouTube video laat Mark Rober zien hoe hij het wereldrecord (opnieuw) wist te verbreken. En een wereldrecord verbreken is niet zo makkelijk. Want in totaal waren Rober en zijn team meer dan 8 maanden bezig met het project. In die periode waren ze in totaal ruim honderd uur bezig met het perfectioneren van de explosie. En deden ze ruim 150 tests om het beste resultaat te garanderen. Die tijd en moeite werd gelukkig op het einde wel beloond; met een enorme explosie én een nieuw record.

En dat wereldrecord verbrak Rober niet alleen. Dat deed hij namelijk met de “hulp” van Fletcher. Fletcher kreeg op jonge leeftijd een zeldzame vorm van hersenkanker. En om de jongen een hart onder de riem te steken, besluit Rober een episch verrassingsverjaardagsfeestje voor hem te organiseren. Het feestje bestond uit allerlei bijzondere activiteiten. Maar de enorme tandpasta-explosie stal toch echt de show. Dat is nou echt een knalfeest.

Meer leuke YouTube aanraders

Vond je dit nou een leuke YouTube-video en wil je meer aanraders? Dan zijn dit wellicht leuke video’s voor je:

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

243
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.