in ,

YouTuber Bram Krikke zet foute tattoo na challenge

Dat is awkward als je naar het zwembad wilt

 

Een grappige challenge houden om wat likes te verzamelen liep waarschijnlijk niet helemaal volgens plan, en nu is YouTuber Bram Krikke een foute tattoo rijker. 

Het begon als een grapje, maar uiteindelijk werd het serieuze business. YouTuber Bram Krikke postte in april een foto van zichzelf met een nep-tattoo van een pornomapje. Hij schreef daarbij op Instagram dat hij met 500.000 likes de tattoo echt zou laten zetten. Dat je voorzichtig moet zijn met wat je op social media post blijkt maar wederom, want binnen no time had hij de 500k te pakken, en ja dan moet je op de billen bloot. Ofja, in Krikke’s geval dan met de borst bloot.

 

Of hij heel blij is met zijn nieuwe aanwinst is maar de vraag, maar volgens Krikke haalde hij wel het nieuwe Nederlandse record met de meeste likes op een foto van Instagram, voor een Nederlander dus. Zo bereik je toch nog iets leuks met een foute tattoo!

Het heeft een aantal maanden geduurd, maar zelfs de corona-crisis kon uiteindelijk niet voorkomen dat Krikke zijn belofte inloste. Onlangs ging hij langs bij een professional om daar zijn foute tattoo te laten zetten. En dat is te zien op zijn YouTube-channel.

Hij kan het op zich best hebben, maar een bezoekje aan het zwembad of het strand gaat misschien een beetje awkward worden.

Geschreven door Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

The Voice Senior geplaagd door coronabesmettingen

10 Mooie maar rustige stranden in Nederland