Viral video: Handen wassen met een zeepje in de vorm van een voet 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Viral video: Handen wassen met een zeepje in de vorm van een voet

In deze viral video heeft een YouTuber wel een hele originele manier gevonden om haar handen te wassen. Zou jij ook zo'n zeepje in huis willen hebben?

Handen wassen, handen wassen, handen wassen. Als er iets is wat we tegenwoordig vaak moeten doen, dan is het wel onze handen wassen. Dat is natuurlijk niet de meest spannende bezigheid die je je misschien kan voorstellen, maar je kan het wel leuker maken. Zo dacht het YouTube kanaal van 5-Minute Crafts FAMILY er blijkbaar ook over, want de dame van de video bedacht wel een heel creatief zeepje. Ze maakte namelijk een eigen zeepje in de vorm van haar voet. Tsja, je moet toch iets tijdens de lockdown? En het is ook best leuk als je bezoek over de vloer krijgt.

Bekijk ook:
Oeps: Naakte moeder per ongeluk in beeld tijdens online Zoom-les

Viral video op Youtube met een zeepje

De voetenzeepvideo is best grappig, maar niet bepaald super bijzonder te noemen. Toch is speciale creatieve zeep een ware hit op YouTube. De video werd namelijk 11 april online gezet, maar is inmiddels al meer dan 138 miljoen keer bekeken! Dat is bizar veel, dus je kan wel stellen dat deze blauwe zeep op goede voet staat met de kijkers op YouTube. Zouden er nu ook miljoenen mensen zijn met een zeep in de vorm van een voet in de wc of badkamer?

Het is niet eens zo moeilijk om zelf zo'n zeepje te maken, dus misschien is dit een leuke activiteit voor in het weekend? Of laat je deze trend even aan je voorbij gaan?

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.