in , ,

OMGOMG CoolCool

Oeps: Naakte moeder per ongeluk in beeld tijdens online Zoom-les

Moeder gaat met de billen bloot

Een moeder ging viral door naakt in beeld te verschijnen tijdens een online Zoom-les van haar zoon. Awkward! Zeker als je straks weer een ouderavond hebt…

Doordat het coronavirus nu flink huis houdt in de Verenigde Staten zijn veel scholen genoodzaakt om hun lessen online via Zoom te verzorgen. Dat betekent dat leerlingen thuis hun les via de webcam volgen. Klinkt vrij simpel, maar niet iedereen is dat gewend.

Veel docenten, leerlingen en hun families moeten duidelijk nog wennen aan de nieuwe situatie. Dat is duidelijk te merken bij het zien van de onderstaande beelden. In het viral filmpje is een online Zoom-les te zien. De docent probeert de aandacht van de leerlingen te houden, maar dat wil niet echt lukken. Als klap op de vuurpijl verschijnt er ook nog eens een naakte moeder in beeld. De moeder krijgt pas door dat ze in beeld is wanneer ze de docent hoort schreeuwen. Maar ja, dan is het al te laat.

Bekijk ook:
Grappige dierenfilmpjes in de dierentuin; kan jij kijken zonder te lachen?

Bekijk de beelden zelf:

Naakte moeder tijdens Zoom-les gaat viral op Twitter

Het voorval ziet er nogal grappig uit. En helaas voor de moeder dacht een van de andere kijkers er ook zo over. Die zette het filmpje online, en vervolgens gingen de beelden viral. Zo is op Twitter het filmpje inmiddels al meer dan 6 miljoen keer bekeken. Waarschijnlijk zal de moeder in het vervolg beter opletten als ze weer naakt door huis loopt.

Meer grappige & leuke video’s:

Wil je meer grappige en leuke video’s zien? Dan hebben we de volgende aanraders voor jou:

Geschreven door Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Elektrisch vervoer steeds breder gedragen in Nederland

cod the haunting of verdansk

Call of Duty start Halloween evenement: The Haunting of Verdansk