in ,

Video: Reuzevaraan bezoekt winkel

Godzilla in het klein?

Een winkel in Thailand kreeg onverwacht bezoek!

Als je honger hebt dan wil je snel wat eten. Even naar de supermarkt en je hebt zo een lekkere snack geregeld. Is dat probleem ook weer opgelost. Dat is wat mensen normaal doen, maar tegenwoordig gaan ook andere beestjes naar de supermarkt om hun honger te stillen. Dat is wel te zien op de bovenstaande video.

Bekijk ook:
Huisdierenquiz

Op de video is een flinke varaan te zien die een supermarkt op jacht ging naar zijn volgende maaltje. Het grote beestje heeft zich duidelijk laten inspireren door het winkelend publiek en dacht; wat zij kunnen, kan ik ook. De varaan ging doodleuk winkelen, al deed hij dat wel op zijn eigen manier. Hij klom bovenop de boodschappenrekken, in de hoop iets lekkers te vinden. Misschien een soepje of wat spaghetti? Helaas kreeg hij niet genoeg tijd om zijn keuze te maken. Voordat hij klaar was met shoppen, werd hij namelijk door de politie weer naar buiten geleid. Weer een mislukte jacht. Misschien kwam het doordat hij geen mondkapje bij zich had? Al die moeite voor niks gedaan, maar hopelijk heeft hij buiten meer succes gehad.

Bekijk ook:

Foutje gezien? Laat het ons weten! Selecteer de tekst en druk Ctrl+Enter.

Geschreven door Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Kan jij gehypnotiseerd worden Wat is hypnose eigenlijk en bestaat het echt

Kan jij gehypnotiseerd worden? Wat is hypnose eigenlijk en bestaat het echt?

Deze landen zijn het zwaarste getroffen door het coronavirus