Top 10 bizarre trouwjurken 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 bizarre trouwjurken

Een trouwjurk gemaakt van vuilniszakken? Dat klinkt misschien raar, maar het bestaat echt! In deze video kan je de jurk samen met negen andere bizarre trouwjurken zien. Zou jij een van deze jurken willen dragen?

Bij een bruiloft denk je al gauw aan een bruid met een prachtige witte trouwjurk. Dat is toch wel het beeld dat de meeste van ons erbij hebben, maar niet elke bruid doet daar tegenwoordig aan mee.

In de video is te zien hoe sommige dames bijzonder creatief zijn geweest en de meest bizarre trouwjurken hebben bedacht voor hun bruiloft. Een bruid wilde bijvoorbeeld duidelijk geen babysitter betalen en besloot om haar pasgeboren kind in de jurk te verwerken. En wat doe je als je man fan is van een voetbalclub? Ja, dan kan je hem echt verrassen met een trouwjurk in de kleuren van zijn club. Een andere bruid liet zich inspireren door New York en kwam met een vuilniszakkenjurk (ja echt). Dat klinkt misschien een beetje vies, maar het is misschien nog altijd beter dan een jurk die is gemaakt van luiers.. Gelukkig zijn er ook nog “lekkere” bizarre trouwjurken, want zo maakte een bakker uit Oekraïne een jurk bestaande uit toetjes voor zijn eigen bruid. Klinkt best smakelijk, toch?

Bekijk ook:
Moeder ontdekt dat de bruid van haar zoon haar dochter is die ze jaren geleden was verloren

Bekijk ook:

 

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.