Video: Scheidsrechter plast in zijn broek op het voetbalveld 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Video: Scheidsrechter plast in zijn broek op het voetbalveld

Een scheidsrechter uit Brazilië ging dit weekend viral doordat hij in zijn broek plaste terwijl hij op het voetbalveld stond. Bizar, maar waar; en het is te zien op de bovenstaande video.

Ken je het gevoel dat je nodig moet plassen, maar er geen toilet in de buurt is? Nou, scheidsrechter Denis da Silva Ribeiro Serafim overkwam het deze week op het voetbalveld. Helaas voor hem gebeurde het net voordat de wedstrijd moest beginnen, en als scheidsrechter kan je dan niet snel even weglopen om een wc te vinden. De scheids kon het duidelijk niet meer houden en besloot dat er nog maar een oplossing was: plassen in zijn broek. Op het veld lijkt niemand het door te hebben, en zelfs de voetbalcommentator was het bizarre incident niet opgevallen. Jammer genoeg voor de scheidsrechter waren de kijkers thuis alerter, en die deelden de beelden massaal op social media. Voorlopig zal deze scheidsrechter niet meer vergeten om naar de wc te gaan voor de de wedstrijd.

Bekijk ook:
Grappige dieren, probeer niet te lachen

Deel dit bericht
Read later
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.