Video: kunnen deze honden praten?

0 Shares

Hoor je dat nou goed? Het lijkt namelijk net of deze honden praten! En dan hebben we het niet over woef, waf en blaf. Kijken maar!

Veel huisdiereigenaren zullen maar al te graag kunnen praten met hun beestjes. Een babbeltje tussen jou en je huisdier, dat kan alleen maar mooie en interessante gesprekken opleveren. Helaas, kan dat (voorlopig) nog niet. Maar, de baasjes van de honden uit de bovenstaande video komen anders aardig in de buurt.

In de video is een compilatie gemaakt van husky’s die wel heel dicht in de buurt komen van praten. Bij het eerste filmpje is het gelijk raak, want hoor jij de hond ook niet “I Love you zeggen“? De tweede husky is moeilijk te verstaan. Maar, het lijkt net alsof de derde hond na een paar pogingen “I love granny” zegt. Ah, daar zal oma toch blij mee zijn!

Daarnaast kunnen honden ook duidelijk communiceren wat ze denken van de commando’s van hun baasjes. Als het ze niet bevalt, dan laten ze dat echt wel merken!

Bekijk ook:
Hoeveel huisdieren zijn er in Nederland?

De één na laatste hond steelt pas echt de show, want deze husky kan als beste”I love you” zeggen.

Bekijk ook:

Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: