Welke crypto is trending in 2021? 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Welke crypto is trending in 2021?

Voor 2021 is het de verwachting dat er wat grote ontwikkelingen op gang zullen komen op het gebied van crypto en biedt het veel kansen aan investeerders. Er zijn momenteel een tiental soorten crypto die actief deelnemen op de markt en zijn er daaruit weer een aantal uit te halen die de grootste potentie hebben om een snelle groei door te maken. Het actuele Bitcoin nieuws geeft al veel weer over de laatste ontwikkelingen.

  1. Bitcoin: deze mag er natuurlijk niet ontbreken en komt het mede door de stormachtige groei die het doorgemaakt heeft in het afgelopen jaar. De vooruitzichten zien er nog veelbelovend uit, vooral nadat ook Elon Musk aangaf achter deze crypto te staan. Waar bitcoins kopen was meteen trending en ligt het in de verwachting dat in 2021 de waarde nog meer zal stijgen.
  2. Ethereum: er wordt bij deze munt vaker gesproken over een gelijkenis met Bitcoin en heeft dat ook invloed op de groei. Het ontwikkelingsteam achter Ethereum heeft ook gekozen voor een opbouw die veel overeenkomsten vertoont met Bitcoin. Voeg daar ook nog toe dat Ethereum na Bitcoin het meest wordt verhandeld en is het duidelijk dat voor 2021 de groei ook niet te stuiten zal zijn.
  3. Binance Coin: voor personen die al deelnemen aan de cryptomarkt is de Binance Coin geen onbekende, niet in de laatste plaats omdat het verbonden is met één van de grootste exchanges van crypto. Dat straalt betrouwbaarheid en votaliteit uit en wordt Binance Coin daarom ook gezien als een goede investering voor 2021. De grote vraag leidt weer naar een sterke groei van de koers en zal die in 2021 naar verwachting blijven stijgen.
  4. Chainlink: deze crypto biedt technologie aan die het mogelijk maakt om smart contracts op te stellen en kan er zo ook gecommuniceerd worden met andere bronnen binnen de financiele wereld zoals banken. Ook personen die normaal niet zo gauw aan bod zouden komen om via de bank zaken te doen zoals in de rurale gebieden in ontwikkelingslanden, kunnen met Chainlink hun intrede doen en hun zaken ook via de bank afronden.
Bekijk ook:
Deze wachtwoorden moet je nooit gebruiken

Naast de crypto die trending zal zijn in 2021, moet altijd de markt gevolgt worden naar crypto die ook over veel potentieel beschikt. Wie daarop ook snel kan inspelen, mag zich verzekerd voelen van een winst en moet het risico altijd zoveel als mogelijk verspreidt worden.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.