Struisvogel achtervolgt fietsers 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Struisvogel achtervolgt fietsers

Als je in Zuid-Afrika een rondje op je racefiets gaat rijden dan waan je jezelf zo vrij als een vogel. De prachtige natuur werkt therapeutisch, je conditie schiet omhoog en je bent zo fris als een hoentje na een uurtje rijden tussen de bergen. De fietsers in deze video stonden vroeg op om bij het ochtendgloren te genieten van de opkomende zon. Maar zij waren niet de enigen die op deze ochtend besloten om aan hun conditie te werken.

Want plotseling is hij er. De Usain Bolt van de vogels. De gevederde Hercules, die met een klap door de geluidsbarriére breekt. De struisvogel in dit filmpje achtervolgt de nietsvermoedende fietsers, en schroomt niet om de 1200 PK super-Turbo N20 injectie in zijn ei-tunnel te gebruiken. Het hele gebeuren is vastgelegd door een fietser die het geluk had om achter de struisvogel te rijden. Deze hilarische beelden moet je gezien hebben voordat je aan je dag begint. Dus bak een lekker eitje, neem een kop koffie en begin je dag met een lach. Want struisvogelpolitiek zien we al genoeg op tv.

Deel dit bericht
Read later
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.