Zeeleeuw sleurt meisje het water in 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Zeeleeuw sleurt meisje het water in

Deze zeeleeuw had duidelijk zin in een lekkere snack. Op de video is te zien hoe het beestje een jong meisje het water in sleurt. 

Zeeleeuwen eten doorgaans verschillende vissoorten, octopussen en inktvissen. Maar, de zeeleeuw op de bovenstaande video was duidelijk niet van plan altijd een pescotariër te blijven. Het beestje wilde graag zijn smaakpalet verbreden en besloot dat het schattige meisje op de pier zijn nieuwe hapje moest worden. In eerste instantie benadert hij zijn prooi nog op een leuke manier, en iedereen denkt dat het een lief beestje is. Maar, daarna gaat het mis. Hap en dan verdwijnt het meisje in het water. Gelukkig reageert de familie van het meisje alert op en springt een van hen binnen enkele seconde het water in om het haar te redden van de brutale zeeleeuw. Ze komen er met de schrik vanaf, maar een ding is wel zeker; deze dag zullen ze niet snel vergeten!

Bekijk ook:
Aap ziet goocheltruc

Deel dit bericht
Read later
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.