Top 10 trending films en series op Netflix - Week 11 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 trending films en series op Netflix – Week 11

Wat zijn de populairste films en series op Netflix van dit moment? In deze top 10 geven we een antwoord op die vraag!

De top 10 trending films en series op Netflix ziet er redelijk anders uit dan die van vorige week. De huidige top 10 kent een paar nieuwe gezichten én een nieuwe nummer 1!

10. Deadly Illusions

Een nieuwkomer in deze top 10 is de film Deadly Illusions. In de film kampt een succesvolle schrijfster met een writer's block. Een beetje lastig, want ze is net begonnen met een nieuw boek. Om zichzelf te helpen, huurt ze een nanny in om voor haar kinderen te zorgen. Dat leek op het eerste gezicht een goed idee, maar uiteindelijk lijkt de nanny niet alleen de kinderen af te leiden.

Bekijk hieronder de trailer van Deadly Illusions:

9. Sky Rojo

Sky Rojo is een nieuwe serie op Netflix en wordt door sommige media ook wel bestempeld als de nieuwe Casa de Papel. In de serie vluchten drie vrouwen voor hun pimp.

Sky Rojo bestaat uit één seizoen van acht afleveringen van ongeveer 25-30 minuten. Alle afleveringen staan nu op Netflix. Én voor fans is er goed nieuws, want er is ook al een tweede seizoen in de maak.

Bekijk hieronder de trailer van Sky Rojo:

8. The Lost Pirate Kingdom

The Lost Pirate Kingdom is een nieuwe documentaire die sinds kort op Netfix staat. De titel verraad het al een beetje, maar de docu gaat dus over de piraten van de Caribbean. Dat is natuurlijk een interessant onderwerp, maar als je een spannende film over piraten wilt kijken, kan je beter de films met Johnny Depp opzetten.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 grootste CO2 vervuilers van Nederland

The Lost Pirate Kingdom bestaat uit één seizoen met zes afleveringen die nu allemaal op Netflix staan. Het is nog niet bekend of de documentaire een vervolg krijgt.

Bekijk hieronder de trailer van The Lost Pirate Kingdom:

7. The One

The One stond vorige week ook in de top 10 trending films en series op Netflix, en ook deze week is de nieuwe serie nog erg populair. In The One heeft een wetenschapper een nieuwe datingsmethode ontwikkeld. Met behulp van een DNA-test kan iedereen zijn soulmate vinden. Dat lijkt natuurlijk dé uitvinding van de eeuw, of is de werkelijkheid toch iets minder mooi?

Het eerste seizoen van The One bestaat uit acht afleveringen en staat in zijn geheel op Netflix. Het is nog niet bekend of de serie een vervolg krijgt.

Bekijk hieronder de trailer van The One:

6. Yes Day

De nieuwe film Yes Day staat ook deze week weer in de top 10. In de film doet een gezin mee aan “Yes Day”, een dag waarop iedereen alleen maar ja mag antwoorden op vragen. Kan dat goed gaan?

Bekijk hieronder de trailer van Yes Day:

5. Riverdale

Sinds kort verschijnt er elke week een nieuwe aflevering van Riverdale op Netflix en die worden door veel Nederlanders opgezet. Ook deze week keken er weer veel mensen naar de nieuwe aflevering. In Riverdale volgen we de avonturen van Archie en zijn vrienden, die de meest bizarre dingen meemaken.

Riverdale telt in totaal vier complete seizoenen, en het vijfde seizoen van de serie is momenteel bezig. Op donderdag 25 maart verschijnt de volgende aflevering van de serie.

Bekijk ook:
10 effectieve sporten om snel fitter te worden

Bekijk hieronder de trailer van Riverdale:

4. The Blacklist

Een hoge nieuwkomer in deze top 10 trending films en series op Netflix is The Blacklist. Netflix heeft sinds kort een nieuw seizoen online gezet, en daar zat de Nederlandse kijker duidelijk op te wachten! In de serie gaan FBI-agent Elizabeth Keen en het criminele meesterbrein Raymond Reddington samen boeven vangen.

The Blacklist bestaat uit acht seizoenen, en zeven daarvan staan nu op Netflix.

Bekijk hieronder de trailer van The Blacklist:

https://www.youtube.com/watch?v=XihA6GWIBdM

3. Ginny & Georgia

De nieuwe serie Ginny & Georgia is al weken populair, en dat is deze week niet anders. In de serie volgen we de de moeder-dochter relatie tussen Ginny & Georgia. Een soort Gilmore Girls, maar dan in een modern jasje.

Ginny & Georgia staat sinds een paar weken Netflix. De serie telt in totaal tien afleveringen, en die zijn allemaal op Netflix te zien. Het is nog niet bekend of de serie een vervolg krijgt.

Bekijk hieronder de trailer van Ginny & Georgia:

https://youtu.be/QsacpJwXCO8

2. New Amsterdam

Nederlandse Netflix kijkers zijn ook al weken weg van New Amsterdam. Vorige week stond de serie nog op de eerste plek in de top 10, nu moet New Amsterdam genoegen nemen met een tweede plek. Een stapje terug, maar het blijft een prima notering.

In New Amsterdam volgen we de nieuwe directeur van een ziekenhuis. Hij gaat de boel flink opschudden en daar zit niet iedereen op te wachten. Het nieuwe beleid is controversieel, maar uiteindelijk werpt het ook zijn vruchten af.

Bekijk hieronder de trailer van New Amsterdam:

https://youtu.be/ZvMCbzrToAo

1. Formula 1: Drive To Survive

De docu Formula 1: Drive To Survive is momenteel het populairste op Netflix. Het derde seizoen staat sinds kort online, en wordt massaal in Nederland bekeken. In de documentaire krijg je een kijkje achter de schermen in de Formule 1.

Bekijk hieronder de trailer van Formula 1: Drive To Survive:

Deel dit bericht
Read later
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.