in , ,

Video: Darth Vader huis nu te koop in Amerika

Maar een stulpje aan de Duistere Kant is niet bepaald goedkoop!

Star Wars fans opgelet! In Amerika kan je nu een huis kopen dat verdacht veel lijkt op de bad guy Darth Vader. Mocht je interesse hebben, dan moet je wel beschikken over een goed gevulde portemonnee. De villa moet namelijk zo’n 4,3 miljoen dollar opleveren. Zou jij hier willen wonen?

Het Darth Vader huis is met een vraagprijs van ruim 4 miljoen dollar niet bepaald goedkoop, maar je krijgt wel waar voor je geld. Het huis is enorm, heeft vier ruime slaapkamers, vijf badkamers die aan alle gemakken zijn voorzien en een garage waar maar liefst vier auto’s in passen. Bij het huis hoort ook een enorm stuk grond, dus dat is perfect als je van tuinieren houdt. De voorkant van het huis ziet er weliswaar wat duister uit, maar de achterkant heeft talloze ramen, waardoor er binnen een prachtige lichtinval ontstaat. Zo zie je maar hoe verleidelijk dat Dark Side wel niet kan zijn…

Bekijk ook:
Dit is de cast van de nieuwe Star Wars serie Obi-Wan Kenobi

Een villa van 4,3 miljoen is best prijzig en niet zo heel verrassend is het Darth Vader huis een van de duurste locaties van de buurt. Het huis mag dan wel in een villawijk staan, de gemiddelde huizenprijzen liggen in de buurt zo tussen de 800.000 – 2.700.000 duizend dollar. Ook hier is Darth Vader dus duidelijk de baas.

Bekijk ook: 

Foutje gezien? Laat het ons weten! Selecteer de tekst en druk Ctrl+Enter.

Geschreven door Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Is Nederland in september verlost van de maatregelen?