Dit is de cast van de nieuwe Star Wars serie Obi-Wan Kenobi 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit is de cast van de nieuwe Star Wars serie Obi-Wan Kenobi

Star Wars fans opgelet! Disney+ heeft namelijk de cast van de nieuwe serie Obi-Wan Kenobi bekendgemaakt. 

De nieuwe Star Wars serie focust zich op het leven van Obi-Wan Kenobi tien jaar na de gebeurtenissen Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith. Ewan McGregor speelt de hoofdrol van de Jedi Kenobi en ook Hayden Christensen keert weer terug als slechterik Darth Vader. Daarnaast zijn ook Joel Edgerton en Bonnie Piesse weer te zien in hun oude rollen; zij speelden in de films de rollen van Owen en Beru Lars

Bekijk ook:
Quiz: Uit welke film komt deze quote?

Obi-Wan Kenobi kent straks ook een hoop nieuwe gezichten. Zo hebben ook Moses Ingram (The Queen's Gambit), Kumail Nanjiani (Eternals), Indira Varma (Game of Thrones), Rupert Friend (Homeland), O'Shea Jackson Jr. (Straight Outta Compton), Sung Kang (The Fast and the Furious: Tokyo Drift) en Simone Kessell (Pine Gap) een nieuwe rol gescoord. Vooral de rol van Ingram zou belangrijk zijn.

De serie wordt geregisseerd door Deborah Chow, die eerder al betrokken was bij de zeer populaire Star Wars serie: The Mandalorian.

Het filmen voor de serie Obi-Wan Kenobi zal binnenkort van start gaan. Volgens IMDb krijgt het eerste seizoen zes afleveringen, maar dat is ook nog niet zeker. Het is nog niet bekend wanneer deze zal verschijnen, maar dat zal dit jaar waarschijnlijk niet meer gebeuren. De serie is vervolgens alleen te zien op de streamingsservice Disney+.

Bekijk ook:
De 5 beste films van regisseur Christopher Nolan

Terugkeer van Darth Vader en Hayden Christensen

Een van de opvallendste castleden is natuurlijk Hayden Christensen, die weer te zien zal zijn als de iconische slechterik Darth Vader. Dat kan alleen maar spannende scenes opleveren!

Darth Vader keerde al eens eerder terug op het witte doek. Zo was het karakter ook te zien in de film Star Wars: Rogue One. Al werd hij toen niet gespeeld door Christensen.

Op de onderstaande video is een clip te zien van Darth Vader in deze film:

Voor Christensen is de terugkeer naar het Star Wars universum ook niet bepaald vervelend. Na het einde van de trilogie speelde hij nog in aardig wat films mee, maar die waren niet bepaald succesvol of hoogdravend te noemen. Nu krijgt hij weer de kans om deel uit te maken van iets groots.

Bekijk ook:
De 10 duurste films ooit gemaakt!

Veel nieuwe Star Wars films en series

Naast Obi-Wan Kenobi kan je nog veel meer nieuwe Star Wars films en series in de toekomst verwachten. Zo wordt er in 2023 de film Rogue Squadron verwacht, die over starfighter piloten gaat. Daarnaast werkt regisseur Rian Johnson, van The Last Jedi, zelfs aan een nieuwe trilogie. Én zouden zowel Kevin Feige (Marvel) als Oscarwinnaar Taika Waititi (Thor: Ragnarok) aan een nieuwe Star Wars film werken.

Als dat nog niet genoeg is, kunnen fans zich ook nog verheugen op veel nieuwe Star Wars series. Momenteel staan er al twee seizoenen van The Mandalorian op Disney+, maar die zullen in de toekomst vergezeld worden door talloze nieuwe producties. Zo worden er ook aparte series gemaakt over de personages: Ahsoka, Boba Fett, Lando en twee droids. Zij krijgen allen een eigen serie.

Er komt daarnaast ook een serie genaamd Andor, wat een prequel is op de film Rogue One en zijn er ook series in de maak met de naam Rangers of the New Republic, The Bad Batch, Star Wars: Visions en The Acolyte. Kortom, een Star Wars fan heeft straks meer dan genoeg te doen.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.