Top 100 schandalen van president Donald Trump 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 100 schandalen van president Donald Trump

Wat voor controversiële dingen heeft Donald Trump allemaal gedaan als president van Amerika? Je kan het zien in deze video!

Bijna alle Amerikaanse presidenten raakte wel eens betrokken bij schandaal. Denk maar aan president Richard Nixon en het Watergateschandaal waarbij bleek dat ongeoorloofde methodes waren gebruikt tijdens de campagne voor de presidentsverkiezingen. Of aan president Bill Clinton en zijn affaire met secretaresse Monica Lewinksy. Momenten in de geschiedenis die men nooit meer zal vergeten.

Schandalen en presidenten, dat is dus geen unieke combinatie. En zeker Donald Trump hield wel van een relletje. En in tegenstelling tot de meeste presidenten leek Trump er juist een sport van te maken om zoveel mogelijk in opspraak te komen.

Top 100 schandalen van Donald Trump

Tijdens de vier jaar die Trump president was, veroorzaakte hij behoorlijk wat ophef. Hij twitterde er oplos, nam vooral geen blad voor zijn mond, had geen problemen om controversiële uitspraken te doen, was een groot voorstander van nepotisme en zag in iedere criticus een vijand, inclusief de media. Die mentaliteit leverde behoorlijk wat schandalen op. Al die controversiële momenten zijn verzameld in deze video, waarin een Top 100 is gemaakt met de grootste schandalen van Donald Trump.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 meest succesvolle films aller tijden

Het is een flinke opgave om ergens een Top 100 over te maken, maar dankzij Trump was dat in dit geval niet eens zo moeilijk.

Meer over Donald Trump

Wil je meer lezen over Donald Trump? Dan hebben we de volgende aanraders voor je:

 

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.