Top 100 schandalen van president Donald Trump

0 Shares

Wat voor controversiële dingen heeft Donald Trump allemaal gedaan als president van Amerika? Je kan het zien in deze video!

Bijna alle Amerikaanse presidenten raakte wel eens betrokken bij schandaal. Denk maar aan president Richard Nixon en het Watergateschandaal waarbij bleek dat ongeoorloofde methodes waren gebruikt tijdens de campagne voor de presidentsverkiezingen. Of aan president Bill Clinton en zijn affaire met secretaresse Monica Lewinksy. Momenten in de geschiedenis die men nooit meer zal vergeten.

Schandalen en presidenten, dat is dus geen unieke combinatie. En zeker Donald Trump hield wel van een relletje. En in tegenstelling tot de meeste presidenten leek Trump er juist een sport van te maken om zoveel mogelijk in opspraak te komen.

Top 100 schandalen van Donald Trump

Tijdens de vier jaar die Trump president was, veroorzaakte hij behoorlijk wat ophef. Hij twitterde er oplos, nam vooral geen blad voor zijn mond, had geen problemen om controversiële uitspraken te doen, was een groot voorstander van nepotisme en zag in iedere criticus een vijand, inclusief de media. Die mentaliteit leverde behoorlijk wat schandalen op. Al die controversiële momenten zijn verzameld in deze video, waarin een Top 100 is gemaakt met de grootste schandalen van Donald Trump.

Bekijk ook:
De 5 beste bungeejump plekken ter wereld

Het is een flinke opgave om ergens een Top 100 over te maken, maar dankzij Trump was dat in dit geval niet eens zo moeilijk.

Meer over Donald Trump

Wil je meer lezen over Donald Trump? Dan hebben we de volgende aanraders voor je:

 

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

238
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.