Donald Trump coronavirus
Maciej Gillert/123rf.com
Saved Read later
Deel dit bericht

Donald Trump en Melania positief getest op corona

Amerikaanse president Donald Trump heeft zich gisteren samen met zijn vrouw Melania laten testen op het coronavirus. Dit naar aanleiding van de besmetting van Hope Hicks, een vooraanstaande adviseur van Trump. De president zegt zelf op Twitter dat zowel hij als zijn vrouw positief getest zijn op het virus en samen in quarantaine zitten.

Donald Trump coronavirus

Hicks reisde dinsdag samen met Trump aan boord van Air Force One naar het presidentiële debat in Cleveland. Toen Hicks terug in Washington was kreeg zij klachten en werd zij positief getest. Donderdagavond zijn Donald Trump en Melania ook positief getest op het virus. De vraag is dan ook of Donald Trump al tijdens het presidentiële debat met Joe Biden al besmet was. Trump zal gewoon zijn werk blijven doen terwijl hij in quarantaine zit.

Ernst coronavirus onderdrukken

Donald Trump bleek al veel eerder dan hij zelf had gezegd op de hoogte te zijn van het gevaar van het coronavirus. Toch bleef hij de ernst van het virus onderdrukken.Ondertussen zijn er bijna 200.000 Amerikanen overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Tijdens zijn jaarlijkse gezondheidscheck bleek de president in 2019 nog ‘in erg goede gezondheid' te zijn. De president is op dit moment 74 jaar wat betekent dat hij in de risicogroep voor het coronavirus valt.

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.