Nieuwe James Bond-film vanaf november in de bioscopen 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Nieuwe James Bond-film vanaf november in de bioscopen

Nieuwe James-Bond film vanaf 12 november in de bioscoop

De nieuwe James Bond-film had eigenlijk allang in de bioscopen moeten draaien, maar door de corona-crisis ging dat feestje voor de Bond-fans niet door. Het was nog even spannend of de film uiteindelijk wel dit jaar zou verschijnen, maar nu hebben we goed nieuws: op 12 november gaat de nieuwe Bond-film in première.

No Time to Die

In de nieuwe James Bond-film, met de titel No Time to Die, heeft Bond MI6 verlaten en is hij met pensioen. Helaas kan hij niet lang van zijn nieuwe relaxte leventje genieten, want binnen no time raakt hij weer verstrikt in het spinnenweb van de duistere spionnenwereld. Nog één keer moet Bond in actie komen om de wereld te redden.

In No Time to Die keert Daniel Craig voor de vijfde keer terug als 007. Craig was eerder al te zien in de Bond-films; Casino Royale, Quantum of Solace, Skyfall en Spectre. No Time to Die is het laatste met Craig in de hoofdrol.

De cast

Naast Daniel Craig keren behoorlijk wat bekende gezichten weer terug in de nieuwe Bond-film. Zo  is Ralph Fiennes weer te zien als de directeur M, zien we Ben Whishaw weer als de geniale Q, keert Jeffrey Wright terug als CIA-collega Felix Wright en kunnen we ook weer genieten van de slechterik Christoph Waltz. De Bond-girl die 007 in de vorige film wist te versieren hoeven we ook niet te missen: Léa Seydoux is weer te zien als de mysterieuze dokter Madeleine Swann. Daarnaast zijn er ook enkele nieuwe gezichten in de film te zien. Zo zal Oscar-winnaar Rami Malek de grote slechterik spelen en speelt Ana de Armas een Bond-girl in de nieuwe film. Lashana Lynch is de “vervanger” van Bond en heeft in No Time to Die de titel van 007.

Wie wordt de nieuwe James Bond?

Het is misschien een beetje vroeg te speculeren wie de nieuwe James Bond wordt, maar leuk is het wel. Op Trending hebben we dat al gedaan, en schreven we een artikel over 10 mogelijke opvolgers van Daniel Craig. Kanshebbers voor de felbegeerde rol zijn onder meer James Norton en Tom Hardy. Lees het artikel als je wil je weten wie er nog meer met de rol van James Bond vandoor kan gaan.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.