blank

De nieuwe Bond-film No Time To Die: wat we er allemaal al over weten

0 Shares

De nieuwe Bond-film No Time To Die zit er inmiddels echt aan te komen. De release is vastgesteld op 2 april voor de UK. In Nederland verschijnt de film eveneens in april 2020 in de bioscopen. Natuurlijk zijn we nu al benieuwd naar deze film. Wat weten we tot nu toe? De feitjes op een rij.

Veel problemen rond de nieuwe Bond-film

De 25ste Bond-film moet een bijzondere film worden en wellicht legt dat veel druk op de medewerkende partijen. Er doen zich in ieder geval veel problemen voor. Het was lang niet duidelijk of Daniel Craig de hoofdrol wel weer op zich wil nemen. Vervolgens  liet de regisseur het afweten, waardoor er een nieuwe regisseur gezocht moest worden. En alsof dat nog niet genoeg was, ontstonden er ook volop discussies over het script. Maar uiteindelijk is het zover: de opnames zijn afgerond.

Uitgelekte foto’s van Craig

Deze week werd het nieuws bekend gemaakt via Twitter dat de opnames zijn afgerond. Er werd zelfs een foto geplaatst van Craig, die te zien is met een bebloed gezicht. Maar er zijn al eerder foto’s gemaakt van Craig. Tijdens de opnames werd hij op diverse plaatsen gespot, waaronder in Matera in Italië. Verder speelt de film zich onder andere af in Noorwegen, Schotland en op Jamaica.

Bekijk ook:
Alle pokerhands van Texas Hold 'em op volgorde

De nieuwe titel: No Time To Die

Nadat bekend werd dat Craig de hoofdrol zou spelen, ging alle aandacht uit naar de titel van de film. In eerste instantie ging de naam Shatterhand rond, maar dit werd niet de uiteindelijke titel. De 25ste Bond-film krijgt de naam No Time To Die. Eindelijk dus weer een langere titel, zoals we van de meer klassieke 007-films gewend zijn.

De inhoud van de film

Er kwam niet alleen een mooie poster van de film naar buiten. Ook de synopsis werd al een beetje onthuld. Het verhaal gaat dit keer over een gepensioneerde Bond. 007 vindt het tijd om van zijn rust te genieten en kiest voor een pensioen op Jamaica. Dan komt Felix Leiter, zijn oude vriend van de CIA, tevoorschijn. Bonds hulp is nodig. Er is een belangrijke wetenschapper ontvoerd en die moet beslist gered worden. Natuurlijk heeft de CIA daar held James voor nodig. We kunnen ook weer rekenen op een geslepen schurk die gebruikmaakt van een gevaarlijke nieuwe technologie. Zijn naam weten we al: Safin.

Bekijk ook:
Trailer: The Kissing Booth 3

Welke auto wordt het?

In augustus 2019 werd de Aston Martin DB5 uit de James Bondfilms op een veiling verkocht. In Californië bracht dit speeltje maar liefst 6,4 miljoen dollar op. Bij de nieuwe productie zijn dan ook aller ogen gericht op de auto: welke wagen wordt het? De echte Bond-fans zullen opgelucht ademhalen. Aston Martin heeft namelijk een officiële aankondiging gedaan. Er worden maar liefst 3 wagens geleverd: de Aston Martin DB5, de Aston Martin V8 en de spiksplinternieuwe Aston Martin Valhalla.

Laatste 007-film voor Craig

Craig heeft afscheid genomen van de cast en crew en bedankte hen hartelijk voor de geweldige samenwerking. 13 jaar lang was hij het gezicht van ’s werelds beroemdste geheim agent. En nu? Er doen al volop geruchten de ronde over een nieuwe 007. Nu tijd voor een Jane Bond?

Bekijk ook:

blank Trending
blank Opinie
blank Quizzen
blank Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.