Lange Frans twitter en instagram verwijderd

Twitter en Instagram van Lange Frans in de ban?

0 Shares

Voor wie het nog niet is opgevallen: het Twitter en Instagram account van Lange Frans zijn niet meer actief. Wie zijn profiel op een van deze apps probeert te bezoeken krijgt te zien dat het account niet bestaat. Wat is er aan de hand?

Lange Frans podcasts

Opeens was zowel het Instagram als het Twitter account verdwenen. Lange Frans staat de laatste tijd bekend om zijn podcasts op YouTube. Hierin gaat hij met verschillende mensen in gesprek over maatschappelijke onderwerpen in Nederland zoals democratie, coronamaatregelen, persconferenties en meer. Hierin komen ook gesprekken voor over de zogenoemde dubbele agenda van verschillende wereldleiders. Het coronavirus zou daar een onderdeel van zijn.

Laatst heeft hij ook nog een controversiële videoclip gelanceerd met een uitgesproken boodschap over het coronavirus, de rol van Bill Gates en Mark Rutte. Ook heeft hij in een podcast met Janet Ossebaard opmerkelijke uitspraken gedaan over politici in Nederland. Zo heeft Ossenbaard gezegd dat “Mark Rutte, Geert Wilders, het Koningshuis, allemaal. Allemaal dood.” Hierop vraagt Lange Frans of zij dat zelf moeten doen of dat er hulp gaat komen. Het ligt namelijk niet aan zijn schietkunsten, want schieten kan hij volgens zichzelf wel, maar zijn hoofd zegt dan dat hij even moet wachten omdat hij van zijn nachtrust houdt.

Lange Frans Instagram en Twitter verwijderd

Het lijkt erop dat Twitter en Instagram nu genoeg hebben gehad van Lange Frans. Op beide platforms is zijn account niet meer te vinden. Facebook en YouTube hebben nog wel zijn profiel online staan. Verschillende mensen speculeren dat er sprake is van censuur, en dat zijn accounts verwijderd zijn door Twitter en Instagram zelf. Of dit waar is, is nog niet zeker. Twitter en Instagram hebben nog geen reactie gegeven op vragen hierover omdat details over een account alleen met de persoon achter het account gedeeld worden. Het kan dus ook nog zijn dat Lange Frans dit zelf gedaan heeft, alhoewel een groot gedeelte van de mensen dit lijkt te betwijfelen.

Bekijk ook:
Deze 10 sterren hebben de meeste volgers op Instagram

One Comment

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vandaag
Wat vind jij?
Quizzen
Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.