Top 10 Twitter accounts met de meeste volgers 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Twitter accounts met de meeste volgers

Wat zijn de aller populairste accounts van Twitter? In deze top 10 ontdek je welke beroemdheden en bedrijven de meeste volgers hebben op het platform!

10. YouTube

Grappig genoeg heeft YouTube meer volgers op Twitter dan Twitter zelf. Het account van YouTube heeft bijna 73 miljoen volgers op het platform, staat daarmee op de tiende plek in deze top 10 en is tevens het enige bedrijf in deze lijst.

9. Ellen DeGeneres

Ondanks alle controverse die vorig jaar is ontstaan om haar persoon, is Ellen DeGeneres nog steeds een van de populairste beroemdheden op Twitter. De talkshow host heeft maar liefst 79 miljoen volgers, en daarmee kan je concluderen dat nog steeds veel mensen willen weten wat ze te melden heeft.

8. Ariane Grande

Ariana Grande is de eerste, maar zeker niet de laatste, zangeres in de top 10 Twitter accounts met de meeste volger. Grande heeft ongeveer 81 miljoen volgers, en daarmee staat ze op de achtste plek in deze top 10.

https://twitter.com/ArianaGrande/status/1348314865727901696

7. Lady Gaga

Ook zangeres Lady Gaga is populair op Twitter. De “Mother Monster” heeft momenteel ruim 83 miljoen volgers op het platform. Gaga tweet vooral over haar muziek, haar carrière in Hollywood en over de politiek in de Verenigde Staten.

6. Taylor Swift

Het account van Taylor Swift staat op de zesde plek in de top 10 Twitter accounts met de meeste volgers. Een knappe prestatie, want de zangeres staat er bekend om niet al te veel te tweeten. Inmiddels heeft ze daar wel 88 miljoen volgers mee bereikt, dus de strategie lijkt te werken.

Bekijk ook:
#ThisHappened: Twitter jaaroverzicht 2020

5. Cristiano Ronaldo

De enige voetballer in deze top 10 is Cristiano Ronaldo. De Portugese voetbalster van Juventus heeft meer dan 90 miljoen volgers op Twitter. Ronaldo tweet vooral over zijn familie en voetbalcarrière.

4. Rihanna

Op Twitter zijn vooral mensen uit de muziekindustrie populair, want ook het account van Rihanna staat in de top 10 Twitter accounts met de meeste volgers. De zangers heeft net meer dan 100 miljoen volgers en staat daarmee op de vierde plek in deze lijst. Rihanna is daarmee tevens één van de vier mensen die meer dan 100 volgers heeft op Twitter. Een puike prestatie.

3. Katy Perry

Katy Perry heeft de op twee na meeste volgers op Twitter, maar is tevens wel de vrouw met de meeste volgers op het platform. Ruim 109 miljoen mensen volgen de I Kissed A Girl zangeres op Twitter. Verrassend genoeg tweet ze niet zozeer over haar muziek, maar deelt ze vaker persoonlijke gedachtes en inspirerende quotes op het platform.

2. Justin Bieber

Justin Bieber heeft de op één na meeste volgers op Twitter. De zanger, bekend van de hits Sorry, Baby en Love Yourself, heeft nu ruim 113 miljoen volgers op het platform. De laatste tijd tweet hij vooral over zijn nieuwe nummer Anyone.

1. Barack Obama

Voormalig president Barack Obama heeft momenteel de meeste volgers op Twitter. Obama wordt gevolgd door bijna 128 miljoen mensen, bizar veel! Hoewel hij zelf niet meer actief is in de politiek, houdt de Obama zich nog wel bezig met de politiek in Amerika. Zo tweette hij de laatste tijd veel over de Senaatsverkiezingen in Georgia en de bestorming van het Capitool.

Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.