Top 10 trending songs - september 2021 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 trending songs – september 2021

Wat zijn de populairste liedjes van dit moment? In deze top 10 zetten we de tien trending songs van de maand september voor je op een rij! Welk nummer luister jij nu?

10. Beggin' – Måneskin

Het liedje Beggin' van Måneskin staat op de tiende plek in deze top 10 trending songs van de maand september. De cover van de Italiaanse Songfestival winnaars is in de afgelopen week maar liefst 26 miljoen keer gestreamd op Spotify. In totaal is Beggin' al meer dan 605 miljoen keer beluisterd en daarmee is de cover tevens het meest succesvolle liedje van Måneskin op Spotify.

https://www.youtube.com/watch?v=VeYY4QRrLbg

9. Shivers – Ed Sheeran

Ed Sheeran heeft weer nieuwe muziek uitgebracht en daar zaten zijn fans duidelijk op te wachten. Shivers is een van zijn nieuwe liedjes en werd in de afgelopen week ruim 27 miljoen keer gestreamd op Spotify. Het nieuwe liedje van Sheeran pakt daarmee de negende plek in de top 10 trending songs van deze maand. In totaal is Shivers al meer dan 62 miljoen keer beluisterd op Spotify.

8. MONTERO (Call Me By Your Name) – Lil Nas X

MONTERO (Call Me By Your Name) van Lil Nas X is zonder enige twijfel een van de meest spraakmakende liedjes van dit jaar en is ook nu nog trending op Spotify. Het controversiële liedje werd in de afgelopen week bijna 29 miljoen keer gestreamd op Spotify en pakt daarmee de achtste plek in de top 10 trending songs. MONTERO (Call Me By Your Name) is daarmee de op een na populairste song van Lil Nas X op Spotify. Het liedje is nu 974 miljoen keer gestreamd op het platform. Old Town Road van Lil Nas X is tot op het heden meer dan 1,2 miljard keer beluisterd.

Bekijk ook:
Ophef over nieuwe muziekvideo Lil Nas X waarin hij de duivel een lapdance geeft

7. Woman – Doja Cat

Woman van Doja Cat werd de afgelopen week ruim 29 miljoen keer gestreamd op Spotify en staat daarmee op de zevende plek in de top 10 trending songs van de maand september. In totaal is de song meer dan 226 miljoen keer gestreamd. Andere nummers van haar album Planet Her zijn vooralsnog populairder op Spotify. Need To Know heeft ruim 294 miljoen streams op Spotify en de teller van Kiss Me More staat inmiddels op 734 miljoen keer.

6. Pepas – Farruko

Op de zesde plek in de top 10 trending songs van deze maand staat Pepas van Farruko. Het liedje is in de afgelopen week net iets meer dan 30 miljoen keer afgespeeld op Spotify.

5. Bad Habits – Ed Sheeran

Niet alleen Shivers van Ed Sheeran doet het nu goed op Spotify, ook zijn nieuwe nummer Bad Habits is nu enorm populair op het platform. In de afgelopen week werd Bad Shivers ruim 30 miljoen keer beluisterd en daarmee staat de song op de vijfde plek in de top 10 trending songs van september.

4. Heat Waves – Glass Animals

Heat Waves van Glass Animals staat eind september op de vierde plek in de top 10 trending songs. Het liedje is de afgelopen week meer dan 31 miljoen keer gestreamd op Spotify. Heat Waves is tevens het meest succesvolle liedje van Glass Animals op Spotify; het totaal aantal streams staat inmiddels op ruim 621 miljoen.

Bekijk ook:
Top 10 artiesten op Spotify

3. THATS WHAT I WANT – Lil Nas X

De derde plek in deze top 10 trending songs van deze maand ligt in de handen van THATS WHAT I WANT van Lil Nas X. Het nieuwe liedje van de zanger werd in de afgelopen maand zo'n 32 miljoen keer afgespeeld. Lil Nas X lijkt op basis van deze cijfers met THATS WHAT I WANT weer een nieuwe hit in handen te hebben.

2. INDUSTRY BABY – Lil Nas X, feat. Jack Harlow

Lil Nas X is op dit moment echt een van de meest populaire artiesten op Spotify, want ook zijn nummer INDUSTRY BABY wordt op dit moment volop beluisterd. Met maar liefst 53 miljoen streams in de afgelopen week staat de song op de tweede plek in deze top 10. In totaal is INDUSTRY BABY nu zo'n 415 miljoen keer gestreamd op Spotify, maar dat aantal gaat met deze cijfers in de komende tijd nog wel flink stijgen. Zo is de muziek van Lil Nas X voorlopig nog even niet weg te denken uit de hitlijsten.

1. STAY – The Kid LAROI en Justin Bieber

De samenwerking tussen The Kid LAROI en Justin Bieber heeft ook zijn vruchten afgeworpen, want hun liedje staat op de eerste plek in de top 10 trending songs van deze maand. STAY werd in de afgelopen week maar liefst 61 miljoen keer gestreamd en is daarmee de populairste song van dit moment. STAY valt sowieso goed in de smaak op Spotify, want het liedje is in totaal al meer dan 729 miljoen keer afgespeeld.

https://www.youtube.com/watch?v=rWYn6qfXHLs

Wat is jouw favoriete nummer van dit moment?

Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.